0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Ocak ayında doğum yaptım bu zamana.kadar 1=sefer cam silindi ve halılarim yıkandı büyük temizlik yapıldı tekrar yapmam lazım camlarim ilk defa bu kadar kirlendi kendimi çok kötü hissediyorum hadi kalk başla diyorum kedine ama yok hiç hiç canım istemiyo günlük ev işini bile zorla yapıyorum hiç böyle değildim hamileligin 3.ayinda bile deli gibi temizlik yapmistim enerjim tavandi o zaman 

3 Cevaplar

0 oy
(4,658 puan) tarafından
Canın ne zaman isterse o zaman yap.ama bi yerden ufaktan başlayınca gerisi geliyor 
-Reklam-
0 oy
(794 puan) tarafından
Canım vitamin eksikliğin var büyük ihtimalle emziriyo musun
(1,622 puan) tarafından
Çok sık emziriyorum hemde bide dış çıkarıyor huysuz ben grup oldum 1 haftadır kızıma da geçti onun huysuzlugu.da.var uyku düzeni bozuldu beni istiyor hep kucak istiyor inanır mısınız bugün 2 kere gittim tuvalete tuvaletimi tuttum resmen gidemedim
(794 puan) tarafından
Canım çok zor oluyo maalesef emziren anneler için takviyeler var ben zade vitalinkini kullanıyodum ve çok memnundum saçlarımda tutam tutam dökülmeye başlamıştı takviye kullandım
0 oy
(1,243 puan) tarafından
İlk sene bende öyleydim oğlum çok memeciydi ek gıda falan pek almazdı. Vitaminler vücuttaki depolar boşalıyo ondan oluyo canım kendini hiç zorlama dra görünüp vitamin takviyesi alabilirsin. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 130 göst.
27 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 184 göst.
28 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (837 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 99 göst.

411,512 soru

12,388,087 cevap

43,629 kullanıcı

Kategoriler

...