29 yaşında hamile iken halsizliğim hic yoktu.Şimdi 33 yaşındayım 4.aya girdim ve hala halsizliğim devam ediyor.Yaş ile alakası varmıdır sizce
kız 33 ileri yaş mı? Allah iyiliğini versin ben de 48 falan sandım
Yaşla alakalı mı bilemem ben oğlumu 31 de doğurdum :) ama genelde ilk çocuk ikinci çocuk farkı derler ilkin hamileliği kolay doğumu zor ikincinin hamileliği zor doğumu kolay oluyormuş
İlk hamileliğim ve bu kolay hali mi 😱
Hamileliğin kolaylığı zorluğu göreceli canım kiminin hepsi çok kolay geçiyor kimi zar zor tamamlıyor dokuz ayı benim ilk üç ay sabahları bulantım oldu bir de ağırlaşınca ağrılarım ikinciyi yapmadım bilmiyorum Rabbim kolay doğumlar nasip etsin sana :)
İstediğinde yatabilmen sabahtan akşama kadar vaktini yatakta geçirebilmen açısından kolay 😂😂
Aminn teşekkür ederim 🩷26 haftalık olduk halen kusuyorum basur artı memesi,varis vücut ağrıları bn gerçekten çok zorlandım zorlanıyorum
Bence var. 28 yaşındaki hamileligimle 31 yaşındaki arasında bile çok fark var
Hayır valla 3 hamileliğimde erken yaşta oldu üçündede uyku ve halsizlik üst seviyedeydi 😂
Ayrıca yaşın ileri değil
Sanırsın 50 yaşında hamile kalmışsın Yaşla ilgili değil. İlk bebekte kaynaklar azaldığından ikincide toleransın daha düşük oluyor.
Belkide vitamin eksikliği falan vardir
Bence yaşla alakalı değil benimde 2 . Kafa kalkmiyo hic
33 yaşında ilk defa anne oldum. İşten doğuma gittim diyebilirim. Yaş ile alakalı olduğunu sanmıyorum :)
Yaşla alakalı olduğunu düşünüyorum gebelikten gebeliğe göre değişiyor
Bence yaştan ziyade her hamilelik kendine özgü. Vitamin eksikliği de olabilir. Demir d vitamini multivitamin ihmal etme.
Ilk bebegimi 29 yaşında bu bebegimi 31 yaşında dogurcam insallah 36+5 haftalik hamileyim ikinci gebeligim daha rahat geçti
Ben 31yasinda hamilelik gecirdim ve hamileligim boyunca halsizlik hic bitmedi kafam asla kalkmiyordu cok zordu ya yaşla alakali mi bilmiyorum
Valla cnm bnde aynı 28 de kızımı dogurdum hamilelikte hiçbir şey yaşamadım sadece çok uyurdum. Şimdi 32 yaşımdayım midem kötü halsizlik kafam kalkmıyor başım çok agrıyor 2 ev işi yapsam pertim çıkıyor. Tiksinmeler çok fazla byle olacagımı hiç düşünmemiştim
24 yasindayim aşırı halsiizm bence alakası yoktur
1,502,707 soru
24,535,793 cevap
360,211 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın