0 oy
250 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,367 puan) tarafından
Kızlar bikac gün önce bacağım kaşınmaya başladı bisey 6-7 yerden ısırmış. Banyoda soyundum sinek gibi bisey düştü. Çamaşır dışarda kuruyodu aldım giydim büyük ihtimal askıdan geldi içine. Sonra bikac gündür vücudumda bisey isiriyo gibi oluyo bakıyorum aynı sinek ısırığı. Acaba sinek mı isiriyo yoksa çok huylandım ondan mı kabarıyorum. Sadece ısirik gibi olan yer Kaşıniyo diğer yerlerde bisey yok geceleri öyle kaşıntı yok arada o yerler Kaşıniyo o kadar. U.y.u.z ihtimali aklıma geliyo. Böyle bisey mı yoksa sebepsiz her yer mı Kaşıniyo 

3 Cevaplar

0 oy
(88 puan) tarafından
Hayır canım bu senenin sinekleri değişik hastaneler sinek ısırığı dan dolu şeffaf ve minik minikler çok dikkatli bakmazsan görmüyorsun bile ben ve iki oğlumun her yerini temizler ve aşırı kasinip kabariyo
(1,367 puan) tarafından
Ya bakıyorum bisey yok duşa giriyorum akşama geri isiriyo gibi oluyo. Bildiğin sinek ısırığı ama sinek görmeyince ve sürekli böyle olunca korktum. U.y.u z olmasın da. Geçmiş olsun size de
(88 puan) tarafından
Sağol canım sanada geçmiş olsun şeffaf bunlar gorunmuyo bile ben sızladı kolum bı baktım şeffaf minicik nokta gibi sinek anında balon oldu çorap kıyafet içine bile giriyoalr
(1,367 puan) tarafından
Içim rahatladı ya çok sağol. Kaç gündür huylanıp geziyorum
(88 puan) tarafından
Sende sağol cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
**** genelde gece aşırı kaşıntı yapar vücutta oyuk oyuk olur 
(1,367 puan) tarafından
Hani sinek ısırır aynı şöyle görüntü kaşınma şekli filan. Normal vücut kasinmiyo ama isiran sinek göremeyince u.y.u.z aklıma geldi nasıl bisey acaba diye
0 oy
tarafından
Geceleri kasinirsan ya da banyo yaparken sıcak sudan kasinirsan o dur
tarafından
Bende yok ama çocuğum hala geceleri karnını kasıyor. U y u Z dan mi yoksa başka birşey mi bilemedim. Ne kötü bir şeymis
tarafından
Kabarcıklar varmı vücudunda bir belirti?
tarafından
Kabarcık yok ama kasiyinca kızarıyor. Cnm çocuğa ilaç sürmekten vücudu mahfoldu valla
tarafından
Allah düşmanıma vermesin :(
tarafından
Amin cnm amin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
0 oy
2 cevap 234 göst.
28 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde seoz (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 289 göst.