0 oy
596 göst.
Aile kategorisinde (1,303 puan) tarafından
Kızlar eşim de ben de çalışıyoruz. Eşim iki yıldır kahvaltı etmeden işe gidiyor kendi isteğiyle. Ben de kahvaltı yapmıyorum birlikte çıkıyoruz evden sabah. Kaç defa teklif ettim çalışmadığım zamanlarda da ama kahvaltı istemiyorm midem almıyor kahve içiyorum yeter diyo. Bugün benim izin günüm ise gitmicem. Ama sabah kızımla 7de uyandık. Gece de çok uyandı zaten. Uyku sersemiyim sabah. Eşim geldi diyo ki insan kocasına kahvaltı hazırlar. Hemen hazırlayım cnm tost yapayım dedim. Hayır istemiyorum ben söyledikten sonra anlamı yok kendin düşünüp hazırlaman lazım dedi. Ben de sinirlendim bunun üzerine. Hazırlayım dedim daha ne istiyorsun neyin nazini yapıyorsun sabah sabah dedim. Bir de diyo ne zaman kahvaltı hazırladın bana haftasonu dışında. Kendin istemiyorsun ne zaman istedin de hazirlamadin dedim. Bu erkekler neden böyle ya sorun etmiyo gibi yapıp canı istedgiinde her şeyi insanın yüzüne vuruyorlar çok sinir oldum sabah sabah konuşmadan çıktı gitti işe...

20 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aynı muhabbeti defalarca yaşadık. Kahvaltı hazırlayım mi diyorum, Ben iş yerinde kahvaltı ediyorum bi kahve yeter diyor. Sonrada sen kahvaltı hazırlamıyorsun diyor. Geçenlerde istedi hazırladım bi bardak çay içti, dedim senin kafanı patlatırım sabahın 6sında kahvaltı hazırladım yemeden gidiyorsun dalga mı geçiyorsun zıkkımın kökünü ye. Ben dedikten sonra hazırladın anlamı yok diyor. Ula romantik akşam yemeği yemiyoruz sabahın köründe bi kahvaltı. Çok mu anlam yüklüyorlar nedir  ? Ben çözüm bulamadım, hafta sonu hariç hazırlamıyorum, böyle devam. 
(1,303 puan) tarafından
Off aynı ya hem istemiyorm diyorlar en ufak şeyde de yüzüne vuruyorlar insanın yani güzelce hazırlayım dedim neyin nazini yapıyor anlamıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her gün hazırlasanda yaranamazsn bu kez de niye şunu yapmadın der nankörlük var biraz erkeklerde 
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Benim eşimde istemezdi kahvaltı ama ben en ufak birşey de belki dile getirir diye akşamdan saklama kabına hazırlıyorum sabah kendisi alıp çıkıyor 
(1,303 puan) tarafından
En ufak şeyde dile getiriyor gerçekten kendi istemiyo ben de hangisiyle ugrascagimi şaşırdım güzel güzel hazırlayım dedim naz yapiyo sinir oldum
(2,987 puan) tarafından
Sende onu utandir akşamdan bölmeli saklama kapları varya onun içine zeytin peynir bal işte evinde ne varsa onlardan koy sabah da alsın götürsün
0 oy
tarafından
Aman giderse gitsin hiç alttan alma. Kahvaltı hazırlamak kadının görevi mıymış ,beraber yiyorsunuz girersiniz mutfağa hazirlarsiniz. 

Ne kadar hazıra alisirlarsa o kadar nankör oluyorlar. Alıştırmayacaksin baştan. Herkes sorumluluk alacak.
0 oy
(4,857 puan) tarafından
Demek istediği benden önce kalk kahvaltıyı hazırla çayı patatesi kızart paşa kahvaltim hazır olsun ben öyle kahvaltımı yapayım derdinde . Karın geceleri uyku uyumuyo bebekten dolayı birde bu dusuncesizlik çok yanlış kahvaltı istiyorsa açsın dolaplbi zeytin peyniri koysun bı yumurta kirsin yesin çok mu zor canım sinirlenmemek elde değil haklisin
0 oy
(17,506 puan) tarafından
Eli kolu varsa sana ihtiyaci yok sen ev hanımı olursun iş bölümü olur aranızda eyvallah ama bu şekilde çok saçma senden hizmet beklemesi ve daha da bunu kusurmuş gibi yüzüne vurması 
(1,303 puan) tarafından
Yani hangi birine yetiseyim bilmiyorum ki. Çalışmadığım zaman da hazirlayim diyordum istemiyorm midem almıyor diyo sonra da yeri gelince insanın yüzüne vuruyo
0 oy
(4,982 puan) tarafından
Kendisi hazırlasın sen niye hazırlıyorsun ki zaten. Senin beş elin mi var.
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Madem ikinizde çalışıyorsunuz o da hazırlayabilir.

Benim eşim de yspmsz kaç kere dedim yumurta haşlıyım götür dedim yok dedi.bir iki dilim peynir domates koyayım dedim yok dedi.

Eğer kahvaltı lafı ederse canına okuyacağım bilir.nankörlüğe hiç gelemem yani 
0 oy
tarafından
Üste çıkmış resmen :) 
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Özel gününde falan mi acaba durduk yere trip atmış 
(1,303 puan) tarafından
Vala bu aralar hep öyle nazlı sinir oluyorum
0 oy
(2,756 puan) tarafından
Hepsi aynı bo.kun laciverti de ondan
(1,303 puan) tarafından
Katılıyorum canım
0 oy
tarafından
Çünkü eşekler 
(1,303 puan) tarafından
Valla tam da öyle
0 oy
(3,997 puan) tarafından
ikinizde calisiyormussunuz , o sana hic hazirladi mi ? 
(1,303 puan) tarafından
Yok ya hazirlamaz istemiyorm da zaten aman kalsın
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Ben de çalışıyorm yoruluyorum. Üstelik çocuğa gece boyu ben baktım. Karım gece boyu çocuğa baktı yorgundur deyip kalkıp sen neden hazırlamadin deseydin. Böyle durumlarda üste çıkacan. Sen güzel sabretmişsin. 
(1,303 puan) tarafından
Çok alttan aldım ama yaranamiyorum resmen güzelce hazırlayım cnm dedim ona rağmen naz yapıyor
0 oy
(309 puan) tarafından
Kız benimkide aynı kendi istemiyor sabah sabah yiyemiyorum diyor en ufak bir tartışmada da yüzüm evuruyor manyak bunların hepsi 
(1,303 puan) tarafından
Kız öyle ya insanın yüzüne vuruyorlar bir de kadınlara fena derler
(309 puan) tarafından
Biz en azından dopdoğru söylüyoruz bunlar sinsi sinsi bir kavga çıksada yüzlerine vursak diye bekliyorlar :)
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Bizimki kahvaltı hazirlamami istiyor bazen sabahları çok halsiz oluyorum kalkamıyorum heh kahvaltı hazirlamayacaksin galiba diye sofranmaya başlıyor sabır çeke çeke kalkıp hazırlıyorum azıcık yiyor bunun için mi trip attın diyorum. Erkekler değişik ya
0 oy
(14,758 puan) tarafından
Kavga etmeye yer aramış resmen takılma bosver 
(1,303 puan) tarafından
Resmen öyle ya çıktı gitti bir de
0 oy
(51,163 puan) tarafından
ee calisiyosun sen bide çocuk bakiyosun kahvaltiyi da o hazirlasin. vakti zamanında bütün isler kadinin ustune yıkılmış hala iteleyemiyoruz adamlara 
(1,303 puan) tarafından
Valla öyle her şey kadının görevi bir de çalışıyorm napayım senn gorevin diyo iyice sinir oldum bak hazırlayım dediğim halde naz yapıyor bir de
0 oy
(481 puan) tarafından
Müneccim değiliz ne zaman isteyip ne zaman istemiceklerini bilemeyiz. Benim eşim de isteksiz yiyordu sabahları canı çekmiyormus ben de hazırlamıyorum artık erken uyandiysa sorarım  hazırlıyım mı diye yok der gider 
(1,303 puan) tarafından
Yeri geldiğinde de yüzüne vurur işte çok fena bunlar
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Tersinden uyanmistir bosver ya salla gitsin

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 478 göst.
27 Haziran 2022 Aile kategorisinde Birdilektut (1,303 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 812 göst.
25 Nisan 2024 Aile kategorisinde Birdilektut (1,303 puan) tarafından soruldu