Ben evlenmezdim canim sorumluluk fazla olurdu
Büyük konuşmamak lazım tabi ama yaş farkından dolayı değil yani benimde eşimlede hemen hemen o kadar yaş farkı var yaş hiç problem değil ama 2 çocuklu biriyle evlenmezdim heralde
Bnm ikinci evliligm ilk evliligm 3 ay surmustu . Esim hic evlenmemis.
Esim bnden 15 yas buyuk ama yasini gosteren biri degl yasina göre daha ufak gosteriyor. Zamanla yas farkindan dolayi sknti yasarmiyiz bilmiorm ama bnm 2 inci evliligmin olusu hic mevzu olmadi ama cocugum yok. Cocugm olsaydi belki dusunurdum arada kalabilrdm eski esnle gorusmen gerekebilrdi cocuktan dolayi bunu kabul edemeyebilrdm demisti daha oncesnde sormustum ;)
Buyuk konussmamak lazm canm ama yasin cok kucuk dha yargilamiyorm asla yanls anlamada beni. Ama ck.zor
Canım benim esimde evlenmiş boşanmış bir çocuğu var ben evlenmedim daha önce ama benim eşim o hayata zorlatilmis beni de aşırı seviyor o çocuğun nede kadının lafını dahi etmez çocuk annesinde zaten eşim beni bir kere üzmez ben derim eşime hatta git gör diye gitmiyor eşim benim için kendi ailesini sildi ama dedi ki ben seni sevince güçlü oldum dedi sen eşini sevdin evlendin suç senin değil eşin de sorun var bence
Evlemezdim ve kendimi o pozisyona sokmamak için elimden geleni yapardım baktım beynim durdu ozaman herkeze sorardım akıl almak için
411,189 soru
12,377,041 cevap
42,910 kullanıcı