0 oy
952 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (446 puan) tarafından
Kızlar eşim sürekli karttan harcamalayim yok fazla olmus diye ay sonu söyleniyor. Benim 7 senedir giydigim trenckotu bu ne ya hiç hoş degil diyor. Baska yok yani biliyor olmadığını gecen sene almadim cocuk var diye bu sene baktim fiyatı yükselmiş. Birkac magazaya baktim almadim yine karta yuklenmissin diyor. Halbuki sadece ev masrafini aldim hicbisi almadim ki. Aldiklarimida hep bunu aldim diyorum. 3 senedir evliyim 1 babet birde bot aldim oda marka falan degil 3 sene önce aldim.  Ucuz buldum aldim. Kendisinin 20 cift ayakkabisi 10 tane montu vardir hala geçen gun bak ayakkabi buldim 3 tane aldim dedi. Hani alamayacaktin dedim. Ucuz buldum dedi. Bandada bi ayakkabi buldu alalim dedi al dedim 3 aydir alacak hala almadi. O gün bana senin boyun kısa bu babeti giyme biraz dolgu topuk giyin dedi. Bende olsa dedim. Ee b3n sana al diyorum almiyorsun diyor. Alincada bu ay baya harcamisiz diyor söyleniyor 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Söylenirse söylensin hiç umursama bile al gitsin 
-Reklam-
0 oy
(220 puan) tarafından

Eşinin montlarını giy mecbur alır :)

0 oy
(952 puan) tarafından

Benim eşimde öyle cnm yurtdışında çalışıyordu doğum günü tarihî geldi ben daha kendisi gelmeden hediyesini alıp koyuyordum gelince sevinir diye geldi yurtdışından baya parası vardı tabi ailesinjn borcunu ödedi kardeşlerine 100 tl para veriyor gözümün önünde sana da Instagram dan bir elbise beğenmiştim onu alacam doğumdan sonra dedi şuan kızım 2 aylık daha alacak ve kendisine tablet aldı bir hafta bile kullanmadan geri sattı üstüne geri bilgisayar aldı arada doğum günüm evlilik yıldönümü geçti kutlamadi bile hediyesinde bile değildim sadece iyi ki doğdun demesini bekledim tabi o arada kendisine markalı ayakkabı aldı bir gecede çalındı onun yerine kötü bir ayakkabı koymuşlardı :D

0 oy
(402 puan) tarafından
Erkeklerin hepsi aynı sanırım. Benim ki kendine de harcamaz ama dediğin gibi birşey alsanda bj ay çok açıldık der. Almasamda diyor hep diyor yani. Hep biriktirecek kenara atacak bir para olsun istiyor sanırım.
0 oy
(1,568 puan) tarafından
Valla bana almiyrosa kusura bakmasın burnundan getiririm ayıp bişey ihtiyacı varsa alır ama bana alma deyip ucuz ucuz diye keninede alama ucuzsa bedava değil. Neticed egitmkenine alagazadan neden götürmesini bekliyorsun yahu sende giyinmek istersin ne akdar ayip 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 885 göst.
19 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 464 göst.
13 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cerensmsk (437 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 412 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,079 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 399 göst.