0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (179 puan) tarafından
Doğumdan önce evine yakın zamanda kadın çağıran oldu mu? Şuan piyasa nedir ne kadara yapıyorlar? 

4 Cevaplar

0 oy
(279 puan) tarafından
Ben en geç 2 ayda bir almaya çalışıyorum çünkü çocukla zor 350-400tl geliyor 
(179 puan) tarafından
Baya pahalanmış diyeceğim ama herşey pahalı öyle düşününce kadının fazlası ile hakkı 400 . Evet ya çocuk doğunca daha zordur. Benim henüz doğmadı ama böyle bile zorlanıyorum.
-Reklam-
0 oy
(3,145 puan) tarafından
Kimseyi çağırmadım yapamadım da günlük yapıp bırakıyordum annem kaynanam geldi ben hastanedeyken hamile hali ile yapamamış çocuk diye temizlemişler  dolabı duvarı evi allah razı olsun
(179 puan) tarafından
Böyle güzel insanlar herkese denk gelmez. Maşallah size :)
0 oy
(4,461 puan) tarafından
Ben çağırıyorum canım 600e her yere giriyorlar dolap içleri ütü bulaşık bahçem var 2 tane onların temizliği koltuk temizliği falan. Ama 350 ye gelende var cam kapı dolap kapıları toz alma ve banyo temizliği sil süpür yapıyor. Bu arada erken doğum riskim vardı diye 31 haftamda çağırdım. Şimdi 34 haftalık oldum doğumdan sonra tekrar çağırırım evim kirlenmez zaten gelen giden olmaz bende annemdeydim şimdiye kadar eşim tekti o da sağolsun sürekli temizlik yapıyor ben yapmayayım diye o yüzden doğum yapınca çağırırım tekrar 
(179 puan) tarafından
Ben 30. Hafta da düşünüyorum çok mu erken ? Yine kirlenir mi ki :/
(4,461 puan) tarafından
Canım dediğim gibi eve gelen gidene bağlı eşin nasıl temiz tutar mı evi sana yardımcı olur mu. Doğumdan sonra tekrar çağırma şansın var mı birini. 32 de yap bence ne olur ne olmaz 2 hafta geç olsun. Ama şahsi fikrim çokta takılma temizliğe erken mi geç mi diye gelen giden temizliğe bakmasın bir zahmet önemli olan bebeklerimiz
(179 puan) tarafından
Ya evim çok kirli değil esasen . Eşim cam kapı sildi. Mutfak dolapların sildirdim. Ama bir kadın eli değmiş gibi olmadı. Ben o yüzden kadın yapsın istiyorum. Eşim yardım ediyor Allah razı olsun. Birazda kendi takıntım temizlik. Şimdi çağırıp son haftalarda yine düşünüyorum açıkçası
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Allaha şükür evi olabildiğince hep temiz tutuyorum doğum belli değildi bugün bir kaç gün içinde olur dedi doktorum temizlik derdim yok 
(179 puan) tarafından
Ne kadar güzel maşallah :)

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 608 göst.
6 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 438 göst.
9 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aslıs (13,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 396 göst.
5 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,495 soru

12,418,855 cevap

45,131 kullanıcı

Kategoriler

...