Benim yaptığım yemeğe çok değişik bakan hanımlar Yok evde kaç kişi var diyene +++++vermeler Yok kocani simartiyosn demeler falan filan Bnm yaptığım yemek evde dökülmez az az yaparım ve ertesi güne kalmaz bile Eşim bn oğlum yaşıyoruz evde İş gereğince cezaevinde yemek yemez evde gelir beraber yeriz evde ona yemek pişirip koymak bnm için görevim o çalışıyor bn pişiriyorum bu kdr basit Şükürler olsn ki karşılığıni alıyorm bunun hakkında ileri geri konuşmak kimsenin haddi değil
Bence yemek postunu toptan yapmayin arkadaslar ya aseren girmio tamam ama durumu olmayan kac kisi var
Geçen gün aserenler girmesin denmiş bende yanlışlıkla elim değdi girmuş bulundum öyle canım çekdi ki anlatamam alamıyo değilim ama o sırada malzemem de yokdu ögün boyunca hep gözümün önünden gitmedi benim için de değil ama yemek postu açılmaması daha makbul olur bence
Zabaaaan koru lo durum bi
Bi yemek postu da sırf ego için kavga çıktı ya daha da Bi şey demiyorum valla
MaşÂllah bizlerede senin duzeninde nasib etsin Rabbimmmm Allah dahada arttirsin agzinizin tadini.
Kimse bisey dememiski bence sen biraz abartmissin bi onceki postundaki yorumlarin hepsinide okudum incitcek kırıcak bir söz bulamadim
Konut bilmiyorum ama maşallah imrendim maşallah diyim de yine aman nazar değmesin
Ben çok oynamıyorum is yaparken
1,492,916 soru
24,393,194 cevap
349,458 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın