0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından
Dün fark ettik salonumdaki parke kabarmış ve kiracıyim napabilirim oraya tamamen kalkmamasi için 

6 Cevaplar

0 oy
(44 puan) tarafından
Bilen yokmu ne yapabilirizz
-Reklam-
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Su falan mı aldı. Ağır birşey koy üzerine dursun bir kaç gün 
(44 puan) tarafından
Hemen hemen her gün siliyorum evi ondan olurmu bilmiyorum olsa tüm odalar olur
tarafından
Yer silmeyle parke kabarmaz canım bende her gun ev siliyorum kabarma olmuyor nem mı alıyor Bi yerden acaba rutubet var mı evde canjm
(44 puan) tarafından
Yok 5 senedir bu evde oturuyorum hiç olmadı dün fark ettim  rutubet fala yok şu falan da dökülmesi dikkat ediyorum ama bilemedim
0 oy
tarafından
Nasıl kabarmış su mu değdi 
(44 puan) tarafından
Parke şişmiş
0 oy
tarafından
Senden önce başlayan bir durumsa ev sahibini bilgilendirmek gerekir. Ama kendiniz sebep olduysaniz parça değişimi yapabilirsiniz.  Bide kimi parkeler aşırı ıslanmaya gelmiyor, kimileri fazla kimyasala. 
(44 puan) tarafından
Benden kaynaklı 5 senedir oturuyorum bu evde parca alıp değişim yapacaz mecbur o zaman
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Aslında basit bir şey parkeyi söküp takmak mesela süpürgelik tarafını çıkartacaksınız aynı renkten parkeciden atıyorum 2 sırası kabardıysa iki sıra parça alıp oraya yapabilirsiniz geri sonra süpürgeli takabilirsiniz
0 oy
(8,378 puan) tarafından

Bizim evde oyle oldu ama kendi kendine oldu silmeden falan olmuyor yeni binami yerlestirenler duzenli yerlestirmior nemlenior alt bosluklari sicak aliyor sisiyor hava sogudumu iner sicak oldumu kabarirdi bizim ciktik ordqn ev sahibi birsuru laf dedi yaptirin parkelerimi die supurgelikleri bile cikti sık sık ta silmem hele salonu senede bir neryse :)

Bi caresi yok onun cnm ya

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 446 göst.
20 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 665 göst.
23 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Silasemraa34 (92 puan) tarafından soruldu

413,195 soru

12,440,439 cevap

45,965 kullanıcı

Kategoriler