0 oy
70 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,463 puan) tarafından
Tencerede mi yapıyorsunuz düdüklüde mi yapıyorsunuz sebzeleri öncesinde mi kavuruyorsunuz ayrı tencerelerde mi haşlıyorsunuz. Hangi sebzeleri kullanıyorsunuz Ben öncesinde kemiği patatesi soğanı biberi havucu hepsini bir düdüklüye atardım haşlardım o şekilde yerdik Ama bu sefer sebzeler çok fazla haşlanmış olurdu şimdi ayrı ayrı deneyeceğim Ama siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim öncesinde sebzeleri soteliyor musunuz hiç

1 cevap

+1 oy
(6,308 puan) tarafından
Yani genelde eti güzelce bir kavururum daha çabuk pişsin diye daha sonra soğanını doğrarım onunla da bir kavrulur ardından patatesi ve havucu Daha sonra da diğer sebzeleri atarım üzerine salçasını baharatını tuzunu falan birazcık da su zaten oluyor ben genelde yahniyi böyle yaparım Hiç haşlamadım yani Mesela en fazla eti haşlayabilirsin daha çabuk pişsin diye
(1,463 puan) tarafından
Kemikli et canım onu belirteyim. Bakyım bakalım
(6,308 puan) tarafından
Tamam onu bir 5 dakika kadar haşla daha sonra tekrar dediğim gibi aynı şekilde yap kavur soğanını falan geç pişeceğini düşünüyorsan bir 5-10 dakika Düdüklüde haşlayabilirsin
(1,463 puan) tarafından
Hmm anladım canım değişik bi taktik yapayım bakalım bu sefer de
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 79 göst.
26 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ececomez61 (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 411 göst.
+1 oy
1 cevap 41 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Ervaaaaaa (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 54 göst.

Kategoriler

1,435,598 soru

23,610,054 cevap

306,347 kullanıcı

...