Kızım dün çok istahsizdi hiç birşey yemedi doğru düzgün. Mama yaptım 3 ölçek içti. Akşama kadar o 3 ölçekle durdu. Bu sabahta vücudunda kırmızı benekler vardı. Bi kaç gündür geç kalkıyorum. 11-12 gibi. Kızım kakasını yapmış artık kaç saattir öyle duruyordu bilmiyorum. Regli oluyorum halsiz ve yorgunum hatalı olduğumu biliyorum. Poposu çok az pişik olmuş. Ama kırmızı kirmizi benekler doluydu. Kollarında bacaklarında yüzünde az var. Göbeğinde de orta derece ama poposunda çok var beneklerdn. Acaba erken kalkıp bezini degistiremedim diye mi oldu ? Yoksa dün akşam karpuz vermiştim sanki biraz tadı değişmiş gibi geldi bana eşim yok sana öyle geldi dedi ve yedirdim kızıma. 2-3 gün önce sütlü irmikli tatlı yapmıştı eşim . Acaba süte mi alerjisi var ? Peynir yiyor süte alerjisi olsa peyniride yiyemez dimi? Doktora gitmeme gerek var mı? Yarına kadar bekleyim diyorum artış mı olacak yoksa azalacak mı diye? Alerjisi mi var yoksa başka birşey mi dün hiç böyle benekler yoktu sadece istahsizdi. Ben diş çıkarıyor diye düşünmüştüm. Daha önce diş çıkarırken böyle benekler olmadı. Lütfen bilgilendirin beni korkuyorum...
404,621 soru
12,121,083 cevap
36,476 kullanıcı