0 oy
387 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (262 puan) tarafından
Çok sinir oldum ya eşim dedi arkadaşlarımızla yemeğe gidelim dedi davet ettik dışarıya gittik. Yemeğe sürekli bahane buluyorlar. Bidaha buraya gelmem ben yok tadı şöyle ay yiyemiyorum kokuyosa yeme virt zırt yani bizde yiyoruz aynı yemeği ne bu burnu büyüklük ben anlamadım ki çok sinir oldum ben başkası yemeğe götürse ağzımı açmam oturur yerim yemeğimi. Bir de iyi restoranta götürdük yani. Gerçekten canım çok sıkıldı ya. Ne bu Teşekkür ne bişey tamam seve seve götürdük ama sanki iğrenç bir yere götürduk gibi demediklerini bırakmadılar karı koca yemeğe ya. Siz olsanız ne düşünürdünüz yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum 

15 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Hadi kalkalım siz bizi daha iyi biryere götürün madem şimdi, o çook lezzetli yemeklerden yiyelim der hesabı isterdim hemen. 
(14,482 puan) tarafından
Aklınla bin yaşa
tarafından
Öyle edep adap bilmeyene böyle yapılır..
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bunlar hep görgüsüzlükten

Çok kötü bir yer bile olsa ağzını açmaz insan nezaketen. Durumu bunu gerektirmis der geçer.

Mekan lüks ise ilk kez gittilerse eziklik psikolojisi de olabilir 
(14,482 puan) tarafından
Çok doğru altına imzamı atıyorum
+1 oy
(5,497 puan) tarafından
Yemek değil fesatlık kokuyor gibi geldi bana. Terbiyesizlik görmemişlik işte böyle bir şey. Bu tür insanlardan uzak dururum çünkü yemek yerken terbiyesizce davranıyorsa ondan nasipleneceğim zaman yoktur diye düşünürüm. Bir insanla zaman geçiriyorsun her şeye gücünüz yeter bir gün ama kayıp giden zamanı geri getiremezsin o neden ile hayattaki en değerli şey zamandır. Bu tür insanlara değmez zaman para harcamaya bence uzak durun.
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Yemiyosan bırak  derdim direkt 
0 oy
tarafından
Kıskançlık başka birsey degil zikim yesinler
0 oy
tarafından
Bazı insanları herşeyden memnuniyetsiz oluyorlar ne yaparsan yap memnun olmazlar zaten 
0 oy
(51,495 puan) tarafından
zikkim yesinler
0 oy
tarafından
Aklıma şey geldi " tamm geldik yedik ee ne oldu şimdi ". Jdjdjd ya böyle tipler var birseylerden memnun olmazlar fazla takılma . Bidaha da götürme. Bide ben olsaydım öyle bir iştahla yerdik ki karşısında jsjsj
0 oy
(10,563 puan) tarafından
İnsanları memnun edemezsin xanim boş ver Bi dahada tövbe  de götürme kimseyi
0 oy
(13,586 puan) tarafından
Çok ayıp arkadaşım bana simit alsa teşekkür ederim kesene bereket derim 

Nezaket denilen bir şey var beğenmediysen çağırır garsonu söylersin değiştirir 
0 oy
(14,482 puan) tarafından
Görgüsüz işte be  tahammül edemiyorum 
0 oy
tarafından
Benim icin arkadaslikta nezaket cok onemli boyle nezaketsiz kaba saba insanlarla bi daha gorusmezdim ha evine gelmis ha goturdugun restorana demek ki evine gelse icten ice yaptgin yemekleri elestirecek 
0 oy
(18,108 puan) tarafından
Ya gerçekten talihsiz bir olayla karşılaşırsın tmm okeyin ama onun dışında bu görgüsüzlük valla ben hesabı isteyip kalkardım yemek de önlerinde yarım kalsın başka mekana da gitmezdim 
0 oy
tarafından
Tamam sizin bildiğiniz yere gidelim orada Yiyelim deseydin ben olsan öyle derdim
(262 puan) tarafından
Burada bir yer bilmiyorlar uzaktan geldiler canım
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Hem nimete saygısızlık hem size.ben çok bozulurdum hatta sinir olurdum. çok görüşmeyi bence yine de siz bilirsiniz.

Bu zaman da artık insanlar dışarı yemeğe gidemiyo.tek kişi bile yemek söyleyemiyo bazen. Siz yüce gönüllülük yapıp yemeğe çıkarmışsınız.terbiyesizlik yani.
(262 puan) tarafından
Uzaktan geldiler bidaha gideceğimizi sanmam canım zaten

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 152 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,576 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (402 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 465 göst.
0 oy
19 cevap 463 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,985 puan) tarafından soruldu

409,116 soru

12,295,921 cevap

38,324 kullanıcı

Kategoriler

...