0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (2,743 puan) tarafından
Eme eme bitirdi sonra kustu hala emiyor ama süt yok yemek te yemiyor. Memelerim acıyor resmen çok yoruldum napayım akıl verisn

3 Cevaplar

0 oy
(473 puan) tarafından
Hasta olmasından şüphe ediyorsanız bir doktora goturun derim , kusması normal bir kusma değilse 
(2,743 puan) tarafından
Götürdük doktordan doktordan geldi. Kusma sebebi benim . Aç zannettim yesin diye zorladım. O da yemek istemeyince kusuyor direkt.
-Reklam-
0 oy
(829 puan) tarafından
Yemen yemeyip sürekli  de kusuyorsa doktora götürün canim
(2,743 puan) tarafından
Yok yok sürekli değil ben zorladım yesin diye kustu. Doktora götürdük. İlerlelememiş daha ilaç verdi. 3 gün sürer dedi
(829 puan) tarafından
Boşver canım zorlama yesin diye hastalık döneminde iştahsızlık çok normal yiyebildigi kadar yesin ilaçlarını ver düzenli sıcak tut havalar soğudu baya birkaç güne toparlar iştahı yerine gelir yine
0 oy
tarafından

Ya herhangi bir rahatsızlığı var mı? Benim oğlum da hala öyle 14 aylık emer emer burnundan gelene kadar emer kusar aç kalır.  Doğduğundan beri böyle mama da içmez. Küçükken ağlardı şimdi sinirlenip kafa atıyor :'(

tarafından
Allah kolaylık versin. Bol su iç canım süt insin  öyle böyle bu geceyi atlatinca rahatlarsıniz hastalık dönemleri hep böyle.
(2,743 puan) tarafından
Çok yoruldum
tarafından
Allah yardımcın olsun. Kahve vitamin takviyesi birde parol :/ inan yoldaşım oldular. Esin yok mu biraz alsa sen uyusan
(2,743 puan) tarafından
İlgilendi o da baya ama ben çok bunaldım sadece hastalık değişmki
tarafından
Sabır canım geçiyor bu günler de. Çok zor çok yorucu evet ama böyle böyle büyüyorlar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 44 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kerdem (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Aybuke3443 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 69 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kerdem (53 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,756 soru

23,669,994 cevap

309,514 kullanıcı

...