0 oy
1,325 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kizlar gorumcem taşnacak esyalarni komple satyolar bende park beşigini almak istyorum gorumcemede  esinin partorunu vermis torununun kiymis kulanilmis baya yani gorumcem 450 500 arasi istyor seni zorlamak istemyorum dedi almicaksan ben satabilirim dedi bende esime soyledim o fiyata kabul etmedi zaten onlarada bedava gelmis diyor siz olsaniz alirmisnz ben esimi ikna edebilirm aslnda ama.kararsiz kaldim size danismak istedim

64 Cevaplar

0 oy
(2,746 puan) tarafından
Ben olaya kardeş bedava vermek zorunda şeklinde bakmıyorum. Bedav vermek zorunda değil. Mal onun. Belki o parayı bi ihtiyacının yerine koyacak. İhryiacı olmasa bile satabilir. Bi sıkıntı görmedim ben
-Reklam-
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Kendisi parayla alsa bile yegenine hediye etmeli 500 de neymiş sacma üstüne az daha köy yenisini al cocugun 4 yaşına kadar yatar ne gerek var elin eskisine o kadar para vermeye
0 oy
(1,549 puan) tarafından
Canım 500e leygodan kullanılmamış bile bulursun ay ne ayıp ya sizexe parayla satılır mı kendi parayla.alsa bile çok ayıp terbiyesizlik etmiş millet birbirini kaziklamaktan başka birşey bilmiyor 
0 oy
(5,781 puan) tarafından
Ne kdr ayıp insan yeğenine verince satar mi ya bu gibi şeylerin parasal hesabı yapılmamalı alma tabimide eskimiş puskumus 
0 oy
(8,333 puan) tarafından
İhtiyacı varsa parayla verebilir bunda kötü bişey görmedim ona hediye gellmis olabilir bana hediye gelenleri parayla sattığım oldu yani ama tabi herhnagi biyerinde hasar yoksa ve güzel görünüyorsa zaten suanki beşikler 1 milyardan başlıyordur eminimki 
0 oy
tarafından
Kız insan yeğenine vermek için parayla satar mı 
0 oy
tarafından
Zaten park beşikler çok pahalı değil 500 vereceme 500 daha koyar sıfır alırım almam yani
0 oy
(2,988 puan) tarafından
Ayyy insan gelinine satar mı yaa..yada gorumcesine satarım.. 4 görümcem var vallahi kim hamile ise kimin ne eksiği varsa birbirimizden tamamlamaya çalışıyoruz değilki satmak herşey para demek değil yani
0 oy
(1,326 puan) tarafından
500 ona vereceğine 500 daha ver yenisini al hepsi burada da indirime giriyor 1000 liraya 1100 e bulursun
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Ben almazdım.      
0 oy
tarafından
Didisinin didisi kullandığı beşiği almam hayata yenisini alırım daha iyi 
0 oy
(788 puan) tarafından
Durumları varsa niye satıyo kardeşine verecek sonuçta ben herseyimizi abimgile verdim beşik kıyafet para istemesi ayıp asıl kullanırsın işin bitincegeri verirsin onlarda satarlar
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Çüşşşşşş yaaa 

Hediyeyi hediye etmek sünnettir 

Ne çıkarcı ......... Bi kadınmış,tiksindim şu an
0 oy
(25,212 puan) tarafından
Oba biri vermiş oda parayla mı satıcak zaten parasız aldıgı şeyi sakın alma asla alma ne aç gözlü ya. 
0 oy
(2,838 puan) tarafından
Görümcene bedava gelmiş ve şuan size parayla satıyor mu ne kadar ayıp ya ben olsam almam
0 oy
(1,596 puan) tarafından
Bana başkasından gelen biseyi parayla vermem helede abimin yada kardeşimin karısına 

Oğlumda kalma anne yani beşik vardi kızımada kullandım daha sonra eşimin arkadaşının eşi dogum yapacakmış onu bile parasız verdim kaldiki bana gelen şeyi parayla vericem 

Bence alma canim 
0 oy
(895 puan) tarafından
Almam canım ona da ücretsiz gelmiş doğacak yeğenine 3 ün 5 in lafını mı yapıyor. O paranın üstüne biraz daha katar yenisi alırım. Görümcen de ne paracıymış
0 oy
(7,932 puan) tarafından
450-500e daha az kullanılmışını al başka yerden
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Yakinimdan 500e alacagima uzagimdan 1000 tlye alirim.letgoya bak illaki bulursun
0 oy
(7,722 puan) tarafından
Almam kesinlikle. İnsan yeğenine parayla verir mi ya. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 115 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 889 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gurbett (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 199 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,082 göst.