Normalde kahvaltı yapardı ama bu sıralar kahvaltı yapmayı tamamen kesti kesinlikle ağzına bişey veremiyorum tükürüyor. Sonra uyurken emiyor.
Uyanınca bi kase meyveli irmik yada ekmek doğranmış yoğurt yediriyorum. Bir kaç saat oynuyor sonra bir küçük kase çorba içiyor.
Akşam yemeği olarak da yine gündüz içtiği çorbadan içip emip uyuyor.
Çorba dediğim normal yaptığım yemeği de çorbaya döndürmek zorunda kalıyorum çünkü bütün olarak verdiğimde asla yemiyor tükürüyor. Ama yiyemediği için değil örneğin eline koca eriği alıp tek başına yiyebiliyor yani canı isterse katı gıda yiyor ama yemekleri aslaa yemiyor.
Birde çok iştahsız 6 aylıktan 1 yaşına kadar her lokmamız isteksiz oldu artık psikolojim bozuldu kilosu da çok düşük 9. Aydan beri kilo almıyor çareyi kısa şarkılı videolar açıp onu izletirken yedirmekte buldum. Anca öyle bi kaseyi tamamen yedirebiliyoeum onun dışında 6 aydır yesin diye uğraşıyorum ama yemiyor. Kilo almasının bütün sorumluluğu benim üstümde benim dışımda kimse ağzına bi lokma vermeye bile çalışmıyor babası dahil kimsenin umrunda değil aç mı kalmış nolmuş. Tek başıma bişeler yesin diye uğraşıyorum ve artık gerçekten bıktım yemek saati benim için stresten başka bişey değil. Asla video izleterek yedirmek istemezdim ama artık mecburum.
Bu arada biliyorum köfte yap vs diceksiniz ama yemiyor eti kıyma şeklinde çorbaya katarsam yiyoe ne köfte ne balık ne mücver ne tarhana tost bilmem ne bir sürü şey denedim günlerce aylarca yemeden durur çok inat.
Birde belki çok emiyodur ondan yemiyodur diyebilirsinşz sadece uykusu geldiğinde uyumak için emiyor karnını doyurmuyor bile sütüm. Gün içinde kesinlikle emzirmiyorum sırf acıkınca yemek yesin diye .
Artık gerçekten psikolojim bozuldu içimden ne yemek yapmak geliyor ne de yedirmeye çalışmak geliyor kabul ediyorum ek gıda işini beceremedim.
Şuan yaşıtları ellerine köfte alıp kendi yemeklerini yiyor, balık yiyor yemedikleri şey yok . Ben ağzına bi parça lokma sokarken bile 40. Uzatışımda zor sokuyorum. Ve artık bişeler yedirirkem sinirleniyorum Sadece canı istediği meyveyi seviyor o kadar onun dışında napsam da her gunumuz böyle geçiyor