Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Aldatilmak varmı başına gelen
+1
oy
928
göst.
24 Eylül 2022
Aile
kategorisinde
cancemre
(
17
puan)
tarafından
soruldu
Ben yumurtlama günlerini hesaplaniyorum bugün eşimin beni aldattığını öğrendim uyurken telefonu karıştırdım önüme çıktı mesajları bende ***** gibi gün sayıyorum yumurtlama günleri diye 2 evladım var 11 yıl sonra 3 cuyu düşünüyorum o nelerle kimlerle başka alemdeymis rabbimin vardır bildiği ins önceki ilişkilerinden bişey olmamıştır
tavsiye-fikir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
11
Cevaplar
+1
oy
24 Eylül 2022
!!!!FATMAAA!!!!!
(
7,644
puan)
tarafından
cevaplandı
Mesajları es-es al kendi telefonuna gönder kanıt olaun elinde kov evden sen niye gidiceksin 11seneni vermişsin
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Kovsam bile icipte geri gelir üste çıkar
24 Eylül 2022
!!!!FATMAAA!!!!!
(
7,644
puan)
tarafından
yorumlandı
Gelsin polisi aradım zaman bak nasıl geri gidiyor
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım artık kafam doldu taştı uğrasacak halim yok köpek gibi surundurmekten başka bişey gelmez elimden
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
24 Eylül 2022
Fatmacelik01
(
333
puan)
tarafından
cevaplandı
Eniştemde ablamı aldattı tır şoförü bulgaristanda bi kadin bulmuş 2 yıl kadar konuşmuş şimdi bıraktı çocuklarını eşini kadınla orda yaşıyor
24 Eylül 2022
Baby boyum
(
122,369
puan)
tarafından
yorumlandı
şerefsize bak
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Gideni tutamazsın canım bir kadın için çok kötü bişey keşke hiç görmeseydim diyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2022
Seker_.33
(
2,983
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne yapmayı düşünüyorsunuz
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Bilmiyorum ki 2 evladım var onlar için çok şey yaşadım ama gidecek yerim yok ailemin durumu benimkinden iyi değil şuan kafam yerinde yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Yazıklar olsun bu erkeklere bence artık 3. Bir bebek düşünmemelisin ihanet eden bir adama bir daha çocuk yapma
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok istiyordum çok heveslendim hesaplama yapıyorum kaç gündür ana bosunaymis bütün umutlarımı aldı elimdem
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Sakın böyle bir adama çocuk yapma:/ o çocuğa yazık etme 2 tane varmış zaten Allah onlara uzun ömür versin inşallah ❤ ne yapmayı düşünüyorsun?
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin canım su an sadece kendi salakligimi düşünüyorum
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Öyle deme eşinin karaktersizliği işte !
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Gerçekten bu 3 çocuğu çok istiyordum çok hayel kurmuştum ama bosunaymis
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Allah aşkına zaten iki tane varmış ilk çocuk gibi çok istiyordum fln diyorsun hâlâ . Allah karşına çıkardı diye dua et ve sakın çocuk yapma sonra çok pişman olursun.
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Bak canm ben şuan 35 yaşındayım 2 evlatim 2 yıl arayla oldu aklimdi hiç kucukluklerine ait doğru dürüst hatıra yok kafa doldukça insan olgunlasiyor hep bu yüzden çok istemiştim ama oda kursağımda kaldı sen kaç yaşındasın bilmyom ama bide böyle düşün
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Tamam da seni aldatmış bir adamla nasıl miden kaldıracakta 3. Bir çocuk yapacaksın sende şöyle düşün seni sevseydi ihanet eder miydi acı ama gerçek :/
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Sende haklısın kendine göre düşüyorsun tabi bu akşama kadar ama bundada vardır bı hayır diyorum biz severek evlendik çok şey yaşadık ama sonu böyle olmamalıydi yarının ne olacağını kimse bilemez bana bıri yıllar sonra bunları yaşayacaksın deseydi ben o gün vazgeçerdim ama kaderimde buda varmış diyorum ins yarınım bugünden daha iyi olur ins
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Kimsede benim yaşadığım şeyleri yaşamasın ins
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
İns masallahla olmuyor o işler. 31 yaşındayım bir bebeğe anca cesaret ettim hem de herhangi bir sorunumuz yok çok şükür, ama pes diyorum sana başka da bir şey demiyorum. Ne diyeyim yap o zman. Öteki kadından da olursa beraber buyutursunuz .
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Sen nasıl konuşuyorsun insan bu yaşadıklarını yakınlarına anlatamaz ben tek buraya yazdimki için biraz soğusun bugün benim başıma yarın senin başına gelir bunu kimse bilemez ama rabbim kimseye yaşatmasın evet ben kaç gündür düşünüyordum belki bizim için iyi olur bı bebek diye demekki nasip değilmiş rabbim bana bunu yaşattı herşeyde vardır bı hayır diyorum son yazdığın cümleden memnunmusun sorgulamadan önce düşünün bı kere yarın benim başıma da gelurmi acaba diye
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Kafana dank etsin diye öyle yazdım. Silkelenip kendine gelirsin belki diye.sen bebek istiyorsun diye böyle bir evlilihe çocuk getirsen o çok mu mutlu olacak sanıyorsun. Gerci sen aşırı rahat yazıyorsun sinir oldum burda . Naprsan yap. Allah ins başıma getirmez ama gelirse de ayrılırım dünyanın sonu değil. Beni aldatan birini çocukla ödüllendirecek değilim heralde.
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende zaten dogucagim demedimki düzgün oku evet düşünüyordum ama bu akşam yaşadığım gerçekle kendime geldim dediğim gibi ins yaşamazsın kolaymi sence 14 yıllık evliliği bir anda bitirmek 2 çocuk varken bide ortada yardım isteyebileceğin çevrende kimse yoksa helede ama sen yinede boyundan büyük konusma diyorum sadece rabbim bana zaten vermiş 2 tane evlat ben 3cuyu isteyince orda dur dedi demekki bundada varmış bı hayır diyorum yarın ola hayır ola demisler hatalar bizim için hatasız kimse yok buda benim hatam olsun
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
İyi bakalım
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Hakkını helal et kalbini Kürdistan eğer gerçekten insanın hayellerinin yiklimasi çok kötü bişeymis 11 seneden sonra çok istemiştim adetim bittigi günden buyana hesap kitap yapıyorum ama nasip değilmiş
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2022
Minnos_1
(
8,270
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne gördün? Tam olarak
6 önceki yorum göster
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Onuda yapmislardir canm kadın gel derse erkek ne yapmasın bunu yapan onuda yapar artık evliler bile yapıyor bu işi
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Çok rahat konuşuyorsun hiç aldatilmis biri gibi değilsin. Erkek mısın acabaaaa
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Nasıl rahat konuşuyorum canm yok kadınım dışarda erkeklerin ne yaptığı biliyozmu acaba evli kadınlar yapmıyormu bekli o kadında evli mesajlastigi televizyonda gormuyozmu neler oluyor ben artık kadın erkek ilişkisi de değilim olan çocuklara oluyor anne baba sevgisinden uzak kaliyorla
24 Eylül 2022
Esilla Miray
(
6,682
puan)
tarafından
yorumlandı
Zaten gece gekmedi eve diyirusn muhtemelen ondaydi
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok onla değildir kimle olduğunu biliyorm yada onlaysada rabbim bilir yarının ne olacağını ins
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2022
1Gozbebegimmm
(
3,056
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah ıslah etsin
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
İns canm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2022
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
cevaplandı
Söyledin mi peki mesajları gordugunu
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok söylemedim uyuyor daha
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2022
Meryem0123
(
1,935
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah yardımcın olsun canım
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Sağol canm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2022
Minikmeleklerim
(
7,793
puan)
tarafından
cevaplandı
24 Eylül 2022
Minikmeleklerim
tarafından
düzenlendi
Onun telinden gönderileri alırken videoya çek ve numaralarıda çek yani misal eda ile msjlaşmış edanın numaraısnıda çek shop vs demesin veya eda yazmış ama o msjları kendi atıp isim değişmiş demesin
Allah onuda bildiği gibi yapsın
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin ins canm herşeyde vardır bı hayır
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2022
Meryemnisaa
(
5,064
puan)
tarafından
cevaplandı
İyi bari 3. Olmadan görmüşsün bosanamam da diyorsun Allah yardımcın olsun ama bu zamana kadar hiç anlamadın mı yada suphelenmedinmi
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Supelenirdim ama hep inkar ederdi bende inanırdım demekki gözle görmeyince insan yediremiyormus anladm
24 Eylül 2022
Meryemnisaa
(
5,064
puan)
tarafından
yorumlandı
E naptın kocanla yüzlestiniz mi
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok canım hiç bişey olmamış gibi uyuyor o uyurkn karıştırdım telefonunu ne yapacağımı da bilmiyorum sadece hayel kırıklıkları insanı çok üzüyor değer verdiklerin helede
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2022
Lavintuba
(
450
puan)
tarafından
cevaplandı
kiyamam sana bu erkekleri rabbim islah etsin kadinlara yasatiiklari bu acilarin 10 katini ceksinler inş her gozyasimin hesabini bn maserde biraktim simdiye kadar hic yakaladinmi lutfen ona birakabilecegini hissettir yada biraz ailenin yanına git sizin onu terkede bilecegini bilsin en azibdan
24 Eylül 2022
cancemre
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin ins canm hiç fark etmedim ama supelenirdim hep üste çıkardı okullar var nasıl gideyim çocuklarım 2side okula gidiyor onlara haksızlık degilmi zaten herşeye onlar için katlanmiyormuyuz biz anneler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
1
cevap
198
göst.