0 oy
110 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Kızım 2 buçuk yaşında öğlenleri zar zor uyutuyodum sonra dedim öğlen uyutmuyum 4 5 gündür öğlen uyutmuyorum akşam 10 gibi yatiyo bu sefer gece 3 4 gibi kalkiyo sabaha kadsr zor uyuyo önceden öğle uykusu yaptığımda gece 12 de yatıp sabah 8 9 a kadsr uyurdu şimdi ben bunu öğlen uyutayim mi uyutmayim mi karar veremedim 

3 Cevaplar

0 oy
(19,880 puan) tarafından
Öğlen uyut bence. Aslında öğlen uykusuna ihtiyacı olsa akşam 10 a kadar dayanamaz ama.bu sefer de çok az uyumuş oluyor. Gece 3 te 4 tr kalkıp da ne yapacak bu çocuk. 5 6 saat uyku uyumuş oluyor. Onun için çok az. Gelişimi olumsuz etkilenir. Diğer uyku düzeni daha iyi bence.
(829 puan) tarafından
Uyumakta istemiyor öğlen ama bu sefer akşam erken yatınca gece kalkıyor aslında tersi olması gerekirken anlamadim
(19,880 puan) tarafından
Uyumak istememe bizimkinde de var. Mesela her öğlen uykuya götürürken ağlayarak gideriz. Ama böyle yaptığı halde bazen o kadar uykusu gelmiş oluyor ki ayağıma koyar koymaz gözlerini kapatıyor . Ben sallayarak uyutuyorum. O yüzden daha çabuk uykuya dalabiliyor bazen
-Reklam-
0 oy
(3,071 puan) tarafından
Benim oğlumda bu ara öyle ne yapacağımı şaşırdım. Oglen uyusada gece 12leri buluyor uyumasi. Uyumasada o saatlerde yatiyor. Bu ara cok uyaniyor geceleri. Keşke sanada tavsiye verebilsem ama yok maalesef
0 oy
tarafından
Allah aşkına gece 12 ye kadar çocuk ayakta durur mu yaa ay bu bana çok yanlış geliyor gelişim çağında ve en geç 9 buçuk taş çatlasa 10da uyuması lazım 
tarafından
Sen hayır dediğin zaman açamaması lazım canım yanlış anlama ama bişey deyince hemen linçledin oluyo adımız 2 buçuk yaşında ki bir çocuğu kontrol edemezsen ilerisini düşünemiyorum
(829 puan) tarafından
Bu çağlar zaten herşeye isyan etme karşı çıkma caglari dediğimiz herşeyi yapmalarını bekleyemeyiz ha bazı çocuklarda uysal oluyo tabi sizinki gibi ne mutlu size ilerde büyüyüp bişeyleri anlamaya başladığı zaman sorun olacağını düşünmüyorum
tarafından
Peki selametle :)
(11,497 puan) tarafından
Çocuğum uysal değil sadece küçükten öyle yetiştirdim. Işıklar kapanınca herşey bitmiş oluyor itiraz ettiği  oluyor tabiki ama yönetmeyi biliyorum ebeveynim ben bebeveyn değil.
(829 puan) tarafından
Iyi sen yönetmeye devam et o zaman cokbilmisveyn.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 88 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 318 göst.
10 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 352 göst.
3 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 291 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (27 puan) tarafından soruldu

409,902 soru

12,323,840 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...