Sinirim bozuldu ya anlatıyorum şimdi iyi dinleyin .d gecen sene sobalı eski evden doğalgazlı eve taşındık salonun balkon kapısı boydan olduğu için perde kestirmem gerekti kaynanagil götürdü perdeciye seçtim kestirttim kaynanagil götürdü derken sadece götürdü ben ödedim. Neyse akşama eşim hemen annesigili çağırdı babasız adım atamaz kendisi. Geldiler perde takmaya ne alaka inanın bilmiyorum neyse ben idareten taktigim kısa perdeleri aldım elime tam kaldıracağım kaynana dedi ver onları ben Mehmete saklayım (kaynım) isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü derler mecbur verdim. Neyseee asıl mevzuya gelelim bu oğlanın evlendiği falan yok bekliyor hâlâ benim ablamda hiç eşyası yok ev ayırıyor durumları iyi değil bende dedim o perdeleri isteyim birini vereyim gayet mantıklı bence. Eşim aratmak istemedi annesini istesende ablama vermem diyor bende dedim eğer onu kardeşin evlenince evine assin onu gider kızdan isterim hepiniz rezil olursunuz. Sinirlendigim için böyle dedim haklıyım çünkü aradım annesini yine direk ver demedim sende perde varmı ablam evi ayırıyor lazımmış dedim. Kendinde de var perde hep övünüyor onu istemem zaten ama yok bende sadece seninkiler var onuda verme bı evi değiştirirsen lazım olur diyor ay kafayı yedim madem lazım olur niye götürdün benim perdemi manyak. Ben ayarlarım sen merak etme dedim verecek içimin yağları eridi oooh iyi olmuş baya morali bozuldu ama umrumda değil..