İnşAllah okursunuz. Bundan 9 sene önce ailemi trafik kazasında kaybettim annem babam 3 kız kardeşim ve abimi o araba da olmadığım için hala kendime kızıyorum hiç birinin acısını unutamadım imkansız gömülürlerken teker teker mezarlarına koştum toprak atmayın diye ama gömdüler psikolojik tedavi gördüm çok çok çok zor günler geçirdim kendimi toparlayamadım önüme bakamadım psikolojim belki düzeldi ama ruhum paramparça amcam yanına aldı sağolsun öyle böyle bakti bana sonra onun istediği biriyle evlendim yakın arkadaşının oğlu daha sonra anne olmak istedim eşim de baba çocuğumuz olmadı senelerce kaynanam soranlara kısır dedi onu dedi bunu dedi tedavi gördüm bi kızım oldu adı melek naz ellerinizden öper oda 5 aylıkken sma tip 1 tanısı koydular bağış para derken istenen para toplandı dubaiye gittik tedavi için haftalarca hastanede yattım sonra doktorlar geldi para eksik dedi tamamlanmamış dedi para yollıcaz diyenler bahanelere girmişler yatırmamışlar sonra tekrar Türkiyeye geldik şimdi kızım yoğun bakımda bende onun yanında ismini melek olsun diye melek koymamıştım bayram desen 9 sene önce kara bayramım oldu eşimi sorarsanız da aldattı beni bahanesi de çok bunalmış kızımızın hastalığından şeytana uymuş bi an kafasını dağıtmak istemiş benim ki kafa degil mi onca şey yaşadım kızlar ben çok kötüyüm kızım gelebileceği son yerde Rabbimden tek isteğim ona çektirmesin daha fazla onu alsın peşine de beni belki annemlerin yanında kızımla daha mutlu olurum zaten onları da çok özledim
1,494,977 soru
24,423,182 cevap
351,738 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın