0 oy
80 göst.
Diğer kategorisinde (696 puan) tarafından
Kızlar ya doğumdan sonra kilo aldım biraz, bende kilo aldığım zaman burnumdan parmaklarıma kadar her yerim kilo alıyor baktım boynum ensemde kalınlaşmış baktıkça psikolojim bozuluyor kaç gündür ya, benim gibi olan var mı?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok canım benim direk totoma gidiyor aldığım kilolar bende buna sinir oluyorum :)
(696 puan) tarafından
Niye sinir oluyon kız ben olsam sevinirim sadece totom kilo alsa keşke onu saklayabiliyorsun bi şekilde ama her yerin alınca saklayamıyorsun dnlfkslfksjf
tarafından
Göbekten falan alsam çabuk veriyorum ama totodan vermesi cok zor oluyor canım ya :(
(696 puan) tarafından
Oh ne güzel bnmde öyle olsa:D
-Reklam-
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Bende de hafif var ama arkadaşımda daha cok var etleniyor  baya sırtı ensesi , bize hiç yakışmıyo kadın olarak bende mutsuzum kilo vermekte zor napcaz blmyorum bi 10 kg fazlam var
(696 puan) tarafından
Aynen benimde 10 kg fazlam var diyetisyene yazıldım geç bir tarihe verdi ama olsun beklicem,dyetisyenle beraber verebiliyorum ben inş.
(1,569 puan) tarafından
Valla ben diyetisyne gitmiştim yeidklerini yaz dedi yazdım, iki hafta sonra gittim baktı bu yemeye gore az veriyorsun dedi moralim bozuldu, 2 kat spor yapcaksın dedi ona can mı dayanır dedim braktım hevesim kaçtı valla
(696 puan) tarafından
Bende denicem bakalım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 208 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (802 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
0 oy
4 cevap 95 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sedaa. (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu

408,484 soru

12,273,540 cevap

37,668 kullanıcı

Kategoriler