0 oy
204 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (802 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Geçmiyor geçmiyor parol içtim kas gevşetici krem sürüyorum su torbası koyuyorum geçmiyor gece daha çok kötü ağrıyor kullandığınız krem yada başka bir şey var mı masaj yapıyor eşim i an iyi geliyor sonra yine aynı 10 gündür vardı 2 gündür geçmişti yine başladı mahvetti beni koluma vuruyor başımı sağa sola yukarı ceviremiyorum ya 

image

image

3 Cevaplar

0 oy
(1,543 puan) tarafından
Valla canım bende emar çekildim ağrıya dayanamadım çok ciddi birşey çıkmadı eğer stres gerilimden kaynaklı ise anksiyete der muhtemelen kafa düzelmedikten sonra ağrıda geçmiyor 
(1,543 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin sonuçta burada sevincimizi de yazıyoruz sıkıntımızı da tanımıyoruz bi kan bağımız yok neden yok yere sana korku vereyim ki canım hatta pazar günü bizdelerdi ben ağrıdan kambur duruyorum fatma senin nasıl diyorum ara bi ağrıyor diyor kafayı yememek elde değil 2 tane normal doğum yapmasam ağrı eşiğim düşük dıyecem yok anam nazlı biride değilim anlamadım ben bu kadar şiddetli ağrı nedendir
(802 puan) tarafından
Doğru sevincimizi de uzuntumuzu de paylaşıyoruz. Boyun fıtığım baslangic dedi iğne verdi hap verdi vuruldum geldim iğneyi bakalım nasil olcak filmden baktı doktor devlet hastahanesi özel degl canim. Stresren başım çatlıyor evde dünya iş var kızımda hasta biraz onuda iyilestirmem lazım. Dünyanın ne derdi biter ne sıkıntısı biter valla. Sizin doğumlar normalmiydi. Valla kas ağrısı çok kotu gecen ağladım resmen gece. Birde çıkan sonucu internetten baktinmi arastirdinmi gerçi internet de insanı daha çok korkuyor ama bence korkulucak bir durum yoktur geçici bir durumdur insallah önce bu kafalarimizi duzeltmemiz lazım güçlu durmamiz lazım da işte becerebilirsek
 Ben bide 2.cocuk düşünüyorum bu psikolojiyle bu diyabet hastalığıyla nasıl yapicam onu bilmiyorum. Rabbim yardım eder bide dahiliyeye sıra alcam oraya da gidicem boynum geçsin şeker hapina baslicam. Rabbim yardimcimjz olsun akşama yemek de yok ne yapcam bilmiyorum
(1,543 puan) tarafından
Canım tedavini ol Allahın izniyle öyle düşün gebelikte bu tarz sıkıntıları çekmek zor oluyor haliyle her türlü ilacı da alamıyorsun
(802 puan) tarafından
Öyle valla doğru sen nasıl oldun ağrın azalmadimi biraz
(802 puan) tarafından
Bu arada özelden sana yazamiyorum canım kapalı görünüyor
-Reklam-
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Daha sonrada kulunç lara kola vuruyor canım benim hep böyleydi şimdi birde kulunç eklendi
0 oy
(29 puan) tarafından
Canım hacamat  yaptirmani tavsiye ederim baya rahatlatıyor ağrıyan yerleri

Bide wiks krem al sür canım diğer kremler fayda vermiyor bana wiks baya iyi geliyor
(1,543 puan) tarafından
İnşallah canım Rabbim darda bırakmasın
(29 puan) tarafından
Amin abla
(802 puan) tarafından
Zeynep biz 2121erva ile whatsap kurduk gelmek konuşmak istersen yaz canim
(29 puan) tarafından
Olur abla bende gireyim özelden atayım sana numarayı sen ekle
(802 puan) tarafından
Tamam at canım ekleyeyim

İlgili sorular

0 oy