0 oy
482 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Oğlum iki yaşında söylediğim çoğu şeyi anlıyor uyguluyor bu yap şunu getir vs.ama istediği herşeyi baba ve dede diyerek istiyor nene ve anneyi de arada diyor

Şarkısı bile var oğlu"hi hı de de de babaaa nene diye mırıldaniyor tüm gün
Sizce geç mi konuşuyor 

8 Cevaplar

0 oy
(5,382 puan) tarafından
2 kelime turetmiyor mu mesela anne gitti baba gitti diye

Aslinda kolay bir yolu var bunun

1 yasinda 1 kelime

2 yasinda 2 kelime

3 yasinda 3 kelime

Yani normal olan boyle belki bir kac ay sonra söyler belli olmaz
tarafından
Yani bazen baba al baba gel gibi bişeyler duyuyorum ama onu mu diyor bilmiyom valla
(961 puan) tarafından
Bu dediğiniz mi olması gerekiyor? 1 yaşında 1 kelime 2 yaşında 2 kelime
(5,382 puan) tarafından
Normal olan bu sekilmis ama tabi cocugun bulundugu ortamdan ortama degisir
-Reklam-
0 oy
(504 puan) tarafından
Vallahi geç mi bilmiyorum benim ki iki buçuk yaşından sonra konuştu şuan 3 yaşında susturabilene aşk olsun 
0 oy
(4,879 puan) tarafından
Bnm de oğlum 2 yaşını dün bitirdi aynı oğlumu tarif ettim kısacası cnm tedirgin olma çok normaldir 
0 oy
tarafından
21 aylık olucak kızım hala hııı hııı yapıyo arada bi dede baba anne mama diyo 
tarafından
Benimde oğlum 21 aylık aslında
0 oy
tarafından
Benm olgum 2 buçuk olmak üzere aama dedignz gibi kendi kendine konuşuyor üst üste bişiler söylüyor sohbet eder gibi ama hiç anlaşılmıyor bala sanki başka Bi dil konuşuyor sadece belirgin olarak baba anne  der arada bu ne der öyle çok konuşması yok devlet hastanesinde dil terapisti buldum götürecm bakalım o ne dicek 
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Çocuğa hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygula beddualar et sonra konuşmuyo 21 aylık çocuk bebek daha Allah'ın sana emaneti az daha vur belki çözülür dili... 
tarafından
Defolun defolun Yeter artık o benim canım parçam herşeyim tamam mı evet beddua ettim ama bunların hepsi sinirle olan bişey dayağa gelince ulan siz geri zekalı mısınız haa Allah senden ve senin gibi bana ters cevap verenlerden hiç razı olmasın ben çocuğumu yerden yere vurup yumruklarla üzerine gömülmüyorum sizin nasıl bi anlayışınız var akilsizlar
(1,244 puan) tarafından
Bak bak utanmasa bana da saldıracak beddua ağzına yuva yapmış senin. Terbiyesiz. Bende sinirleniyorum ama oğluma vurmuyorum beddua etmiyorum. Sen git seni üzen kaynanana eşine et bedduayı elini de dilini de onlara kaldır. Allah benden razı olur olmaz o yine Allah'ın bileceği iş senin bedduanla olcak iş değil o. Bi psikiyatriste gitmeni öneririm hiç sağlıklı değil ne tavrın ne konuşman. Yaptığın yanlış doğru mu diyelim vurmaya devam et mükemmel anne mi diyelim. Tüm hakaretlerini geri iade ediyorum seviyede inemicem daha fazla. Umarım hiç karşılaşmayız bi yerlerde. Sorunlarını çöz Allah kalbine diline merhamet versin senin. Sen beddua etmeye devam ;)
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Benim kızımda konuşmuyor iki yaşına yeni girdi herşeyi ama herşeyi anlıyor yapıyor tuvaleti bile öğrendi kendi gider yapar bir konuşmaya başlarsa kesin hiç susturamam :)) bende konuşsun die dua araştırdım Allah nasip ederse yarın uygulamaya basliycam sizde yapmak isterseniz googleye geç konuşan çocuklar için dua yazın cikiyor
0 oy
(3,347 puan) tarafından
Sen dövdüğün için olabilir mi çocuğun psikolojisini bozmussun yazık o bebeğe bir daha elin o bebeğe kalkarsa Rabbim taş etsin ellerini 
(224 puan) tarafından
Oha nasıl dövmüş kız
(2,019 puan) tarafından
Bu çocuğunu döven şahsımı öbür postu duruyor mu
(224 puan) tarafından
Kızlar ne oluyor nasıl dövmüş

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 411 göst.
3 Aralık 2021 Aile kategorisinde Enes2020 (4,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 183 göst.