0 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Kızlar Hangi ülkede yaşamak istersiniz benim çok istediğim 2 ülke var birisi Almanya diğeri Hollanda siz olsanız hangi ülkeyi tercih edersiniz ve hangi ülkede çok çok ırkçılık var ve Alman erkeklerini yada Hollanda erkeklerini nasıl buluyorsunuz düşüncelerinizi aktarsanız sevinirim❤️

25 Cevaplar

+3 oy
(17,294 puan) tarafından
Ülkemden memnunum valla başka yerde yaşayamam ama görmek gezmek amaçlı Mekke Medine gidebilsem keşke 
(5 puan) tarafından
Umarım bir gün inşallah gidersin
(17,294 puan) tarafından
InseAllah
-Reklam-
+3 oy
(14,481 puan) tarafından
Ulkemden memnunun.

Getirildiği durumdan memnun değilim.
+1 oy
(132,165 puan) tarafından
valla gavurlara bakmiyorum hollandaya 1 saat uzaklikdayim almanya 2 saat kadar ama TÜRKIYE gibisi yok
(5 puan) tarafından
Canım orda bir kız var bana anlatıyor almanlar çok milliyetçi ve ırkçı diyor bu doğrumu asla bir Türk kızıyla evlenmezler kanka diyor gerçekten doğru mu bu
(6,046 puan) tarafından
Az önce bir akrabamla sohbet ediyorduk. Eşinin ilk eşinden olan çocukları Almanya'da yaşıyor birisi de almanla evli . Almanlar da evleniyormjs
(132,165 puan) tarafından
almanlar hakkinda cok sey bilmiyorum ben belcikadayim
+1 oy
tarafından
İsvec norvec finlandiya bunlardan birisinde yasamak isterdim ama erkekleriyle isim yok evliyim kocamdan memnunum Türk kani tasidigi icin oralarda yasamak isteme sebebim de refah seviyesi ve egitimin iyi olmasi
0 oy
tarafından
Niye giz mis gibi Türk erkeklerine ne olmuş bizene elin gavurundan :) 
(5 puan) tarafından
Bebeğim alman erkekleri bana daha çekici gelmeye başladı uzun boylu sarışın renkli gözlü oluyorlar
tarafından
Türklerde de var kız öyle bosver sen turkiye sınırları içinde olsun :)
(5 puan) tarafından
Asla bir Almanla anlaşamayız onlar bizi kabul etmez mi diyorsun bacım din faklı olduğu için :((
tarafından
Evet canım din farkı en önemli etken bana göre dilini dinini bilmediğin birisiyle nasil anlasacaksin ki ve arada aşırı kültürel farklılık ne bileyim en basiti Müslüman olmadığı için domuz eti yiyor mesela sen yiyebilir misin
(5 puan) tarafından
Hayır bunu yapamam ama herkes kendi inandığı dine ibaret etsin diye bun söyleye biliriz o kendi inancını taşısın ben kendi inancımı kimse kimseye karışmasın böyle daha mantıklı olmaz mı
tarafından
Bir süre sonra anlaşmazlık çıkar yani en basiti sen onun yemeğinden yemiyosun oda seninkini çok saçma bir evlilik olur bana göre o yüzden Türkiye sınırlarından sasmayalim sen evli misin
(5 puan) tarafından
Hayır bekarım canım daha evlenmedim
tarafından
Anladım canım sormandan sanırım öyle bir niyetin var ama bence hiç kalkışma yurt dışında yaşayan türklerde var en azından kendi dininden olsun ne bileyim öbür türlü zor yaa
(5 puan) tarafından
Aynen haklısın canım onlar bizi aşağa görüyorlar bizleri döverek öldürüyorlar aşırı ırkçılar  alman dan adama hayır mı gelir
(150 puan) tarafından
Biz turkıyede kaynana  soru unu atlatmış bir millet d eh ılız
0 oy
(4,386 puan) tarafından
günahlara meyilli olmayan bir ülke 
(5 puan) tarafından
Canım sonuçta orda kadınlar bizden daha özgür aile baskısı yok kimse kimseye karışmıyor genç kızlar daha özgür ve rahat yaşıyor
0 oy
(7,225 puan) tarafından
Kendi ülkemden Türkiye'den başka bir yerde yaşayamam elin gavur erkeklerinden bana ne 
(5 puan) tarafından
Kız öyle deme onlar eğitimli ve medeni orda ki kızlar çok rahat ve özgür
(7,225 puan) tarafından
Benim kocamda çok medeni valla özgürlükten yana da bi sıkıntım yok ☺️
(5 puan) tarafından
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Ben İsveçte yaşamak isterdim. 
(2,945 puan) tarafından
Neden peki
0 oy
(1,414 puan) tarafından
Türk erkeğine kiran mi girdi ? 
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Başka ülkede yaşayamam ben ya 
0 oy
(3,860 puan) tarafından

image

irlanda olablir ama başka ülkede adapte olamam
0 oy
(2,492 puan) tarafından
kocamdan uzak olsunda ülke farketmiyor 
0 oy
tarafından
Almanya hiç istemem hoduk gbi insanları :D 
0 oy
(1,926 puan) tarafından
Norveç çok beğeniyorum o ülkeyi. Çok isterdim yaşamayı. 
0 oy
tarafından
Türkiye         
0 oy
(2 puan) tarafından
Hollanda da dogdum buyudum turkiyede yasiyorum ve gayete mutluyum
0 oy
(973 puan) tarafından
Öncelikle ulkemden memnunum elin gavurun da da işim olmaz altta birinin yorumuna onlar medeni yazmissiniz medenilikten neyi anlatmak istediniz acaba soyunmadan mi bahsediyorsunuz bilemedim ülkemiz eğitim medeniyet konusunda tüm imkanları da sunuyor vatandaş olarak görevlerimizi yerine getirirsek sorun olmaz zaten hâlâ sokaklara çöp atan insanlar var bu ülkenin değil vatandasin on insanları yetirstiren ana babalarin sorunu
0 oy
(542 puan) tarafından
Valla ben Allahin kanunlariyla hukmeden bir ulkede yasam coook istiyorum cook.
0 oy
tarafından
Türkiye de isterdim yaşıyorum da
0 oy
(8,018 puan) tarafından

Güney Kore de :D şimdi git yasa deseler yoh demem ama velakin imkanlar :D

(3,888 puan) tarafından
Sen galp benn :D

Banada git yaşa deseler koşarak giderim :D

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 320 göst.