0 oy
431 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (182 puan) tarafından
Babamın evindeyim hala gelicem demişti çocukları filan alıp aile büyükleriyle konuşmaya ikna etmişti halam bu insanı ama vazgeçmiş gelmeye amcası aramış demis bu kız evine gelsin olmaz böyle demiş eşim olacak insan yine bı iftira atıp haklı çıkarma çabasında demiski anneme küfür etmiş geliceksede evine gelsin o zaman annemin elini opsun demiş ben etmediğim küfür yapmadığım bişi için neden gidiyim neden elini öpeyim hakliyken haksız duruma neden düşürme çabasında anlamadım ve çok sinirlendim yazicam kendisine dedim hatta hesap sormak için halam babam diyorlarki yazma sakın bekle sessiz ol o elbet birgün gelecek diyor yıpranan ben ölüyorum burda annem 7 24 benla kavga ediyor yüzüme vuruyor durumumu ve herkese farklı tanıtıyor adam beni dayanamıyorum yani boşanma davası dahi actirmiyorlar sen dimdizlak kalırsın evinde herşeyin bu adama harcar diyorlar kafayı yiyecem artık kış geliyor masrafların artıyor 2 çocukla bebeğim ek gıdaya geçti artık benim üstümde bı montun dahi yok napicam kizlar

5 Cevaplar

0 oy
(1,088 puan) tarafından
Bı kadın babasının evinde bile çocuğuna yedirecegi iki lokma yemeyi düşünüp dertlenecek hale geldiyse vay onun haline be vallahi bizim bu dinyada hiçbir yerimiz yok . Allah yardımcın olsun bacım ne diyim 
(182 puan) tarafından
Ya Alıyor babam yada kardeşim ama herşeyde söylenmiyor ki yaa mesela çocuğun d vitamini bitti doktor verdi eczaneden almasını söyledim bizimkilere hala daha Alicam kafasında 1 hafta oldu ben kolumdaki çeyreğimi sattım üst baş aldım filan doktora götürdüm ilaç filan bitti para şimdi kalkip alyansimi saticam gibi durum onu gosteriyor
-Reklam-
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Kuzum sen git bi avukata danış ücretsiz korkma,haklarını öğren 

Allah yardımcın olsun
(182 puan) tarafından
Ben nasıl bulcam avukat ücretsiz sormak icin
(14,421 puan) tarafından
Kuzum çarşıda bisürü avukat bürosu var,çekinme halini anlat ne yapabilirsin öğren
(182 puan) tarafından
Anladım tmm cnm
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım benim. Yazacak bisey bulamıyorum 
(182 puan) tarafından
Ne yapacağımı şaşırdım yaa sürekli elim telefona gidiyor yazcam hesap sorcam diye kendimi tutuyorum coknkotu durumdayim ya ne gecem gece ne gündüzüm gündüz ben rahat uyuyamıyorum artık yaa depresyona girdim
tarafından
Allah Yardımcın olsun. Çocuğum olmadığı halde kendi mesleğim varken bosandim ve zorlandım iki çocukla çok çok zor. Ama biz kadınlarda bitiyor hersey. Cocuk yaparken Allah korusun esimin başına gelse ben kaç çocuğa bakabilirim diye düşünerek yapmak lazım. Ama biz millet olarak cogalmayi sevdiğiniz için olan onlara oluyor
(182 puan) tarafından
Ama karşı taraf bile isteye yapınca kadına doğurmak kalıyor ve ben çocuklarıma bakarken hiç zorlanmiyorum keşke calissaydimda saçıma kadar süpürge etseydim benim karşımdaki paraya para demiyor malın mülkün üstüne konmuş ve devletin polisi haksızlığa ugruyorum
0 oy
(20,437 puan) tarafından
Dostum bosansan en azından nafakanı alırsın. Ama şimdi düşünüp de çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamıyor. Bı babalık ettiği yok . Sen o eve döneceksin de ne olacak. Allah'ım yardımciniz olsun inşallah 
(182 puan) tarafından
Kimse yanaşmıyor boşanma düşünceme bekle eşin elbrt gelicek özür dileyecek diyor adam hala iftira atıyor arkamdan
0 oy
(537 puan) tarafından
Ooo gelsin demesi bile ne kadar itici ve çirkin madem atmışsın bir adım bence geri vazgeçme kapına gelmeye bile tenezzül etmemis
(182 puan) tarafından
Zaten adım atmıyorum da ne yapicam şaşırdım bende bı fikir lazım işte banada

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 227 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Merve.01 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Merve.01 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
19 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Asmin47muzeyyen (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 422 göst.
23 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tubik86 (487 puan) tarafından soruldu

412,734 soru

12,426,672 cevap

45,511 kullanıcı

Kategoriler

...