Babamın evindeyim hala gelicem demişti çocukları filan alıp aile büyükleriyle konuşmaya ikna etmişti halam bu insanı ama vazgeçmiş gelmeye amcası aramış demis bu kız evine gelsin olmaz böyle demiş eşim olacak insan yine bı iftira atıp haklı çıkarma çabasında demiski anneme küfür etmiş geliceksede evine gelsin o zaman annemin elini opsun demiş ben etmediğim küfür yapmadığım bişi için neden gidiyim neden elini öpeyim hakliyken haksız duruma neden düşürme çabasında anlamadım ve çok sinirlendim yazicam kendisine dedim hatta hesap sormak için halam babam diyorlarki yazma sakın bekle sessiz ol o elbet birgün gelecek diyor yıpranan ben ölüyorum burda annem 7 24 benla kavga ediyor yüzüme vuruyor durumumu ve herkese farklı tanıtıyor adam beni dayanamıyorum yani boşanma davası dahi actirmiyorlar sen dimdizlak kalırsın evinde herşeyin bu adama harcar diyorlar kafayı yiyecem artık kış geliyor masrafların artıyor 2 çocukla bebeğim ek gıdaya geçti artık benim üstümde bı montun dahi yok napicam kizlar