0 oy
482 göst.
Diğer kategorisinde (224 puan) tarafından
Hayatımda duymadığım şeyler duydum hem korkunç hem ürkütücü hem yıkıcı gerçekten kaç gündür iç dünyam harabe oldu kendi içime kapandim 

Dünyadan soğudum vallahi 

O kadar açık konuşuluyor ki uygulamayı kaldrcam ben

12 Cevaplar

+1 oy
(2,292 puan) tarafından
Uygulamayi kaldirarak bu olanlari yok sayarak hayatiniza devam edin 3 maymun misali 
(224 puan) tarafından
Buraya geldim sıkılmamak adına
(2,096 puan) tarafından
Yani bir yorum ancak bu kadar saçma olur, ruhumuz aklımız gözümüz kulağımız çöplük mü ki her pisliği atalim içlerine
(2,292 puan) tarafından
Ay ne alaka ya bazi seyleri bilmek gerek polluanaa olmaya gerek yok ona gore tedbirli olmak gerek diye dusunuyorum
(2,279 puan) tarafından
Birisi senin kedin mi var
(2,292 puan) tarafından
Vardı ama artık yok kaçtı
-Reklam-
+1 oy
(4,390 puan) tarafından
böyle postlara cevap verenlerin çoğu, kaldıramıyorsan git demeleri. buna sizler karar veremezsiniz. sizi de ilgilendirmez. oda post acmaya, dusuncesini paylaşmaya hakki olan bir üye.  istedigini yazar ve ben size hak veriyorum post sahibi ^^ .
(224 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım kız hem korkuyorum hemde merak edip acaba ne olmuş diye bakıyorum gel de toparlan şimdi
0 oy
tarafından
Herşeye inanmamak lazım. 
(224 puan) tarafından
Ya aldatma olayları da çok oluyor insan çok üzülüyor kimseye güvenin kalmıyor artık ve bunlar gerçek
0 oy
(203 puan) tarafından
Ben linç yedim bacım sen de yiyebilirsin hazır ol. 
(224 puan) tarafından
Canım linclik bir şey yok ki gerçekler bunlar uygulama amacının dışına çıktı
(203 puan) tarafından
Herkes çabuk etkilenmiyo demek ki her olaydan .biz fazla hassasız onlara göre
(224 puan) tarafından
Ayn valla öyle heyecanla anlatiyorlar
(224 puan) tarafından
Kız hakikten baya linç yemisssin jdjdhd
0 oy
(668 puan) tarafından
Noldu ki canım hayırdır 
(224 puan) tarafından
Canım görmüyor musun korkutucu şeyler söylüyorlar dün o kafa kesme olayı beni baya etkiledi
(668 puan) tarafından
Ay evet bugün okudum o haberi Allah taş etsin öyle evladı . Bunlardan nekadar kaçsakta yaşanan şeyler canım ne diyim ki kararına saygımız sonsuz tabi
(224 puan) tarafından
Sağol canim amin ya valla dünyanın sonu işte
0 oy
tarafından
Bunlar hayatın gerçekleri maalesef canım etkileniyorsan okuma ben bazen okumuyorum 
(224 puan) tarafından
ister istemez acaba ne oldu diyorsun
0 oy
(2,976 puan) tarafından
Ya iyide buraya gelir gelmez kocanın aldatmasını anlattın ne demek burada çok aldatma var sende yaşadın hayatın gerçekleri hepsi ha yinede sil görme tabi 
(224 puan) tarafından
Üşenmedin gittim profilime mi baktın bir laf sokmak için ne kadar kötü düşüncelisin yorum yapmak için yorum yapıyorsun bir insanı acı çektiği yerden vuruyorsun
0 oy
(14,126 puan) tarafından
Bencede bu derece etkileniyorsan kaldirmalisin
(224 puan) tarafından
Teşekür ederm canim
0 oy
tarafından
Evet bazen çok çok ilginç ve korkunç şeyler okuyorum bende ama takmıyorum kafama hiç bazıları zaten inandırıcı gelmiyor sende boşver çok düşününce insan delirir 
(224 puan) tarafından
Evet bazı arkadaşlar uyduruyorlar inanma diyor
0 oy
tarafından
Noldu kız ne okudun
(224 puan) tarafından
Korkutucu şeyler anlatıyorlar ya
0 oy
(7,120 puan) tarafından
Hem korkup hem merak edip bakmayacaksın o zaman. 
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Sen burada görmeye tahammül edemiyor sun adamlar kadınlar birebir olayın içinde oluyo böyle çıt kırıldım olmayın azıcık cesaret li olun belki yarın öbür gün hepimizin başına gelecek şeyler 
(224 puan) tarafından
Ben demiyorum ki benim başıma gelemez her insanın başına gelebilir Allah muhafaza etsin
Herkes senin gibi soğuk kanlı olamıyor mesela her insanın imtihanı kendine ağır ne sen benim yasadgm sıkıntıları bilirsin nede ben senin kini bilirim o kadar da karamsar olmayın!
(1,570 puan) tarafından
Bu karamsarlık değil Teslimiyet canım başımıza hersey gelebilir teslimiyeti bu
Böyle korkarak yaşayamazsınız öyle Bi zamanda yaşıyoruz ki önümüzde her An Bi olay olabilir ne yapalım psikolojimi bozup karalar mi bağlayalım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 335 göst.
22 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgim04 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 509 göst.
26 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Sevgi344 (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 185 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 177 göst.

406,597 soru

12,196,448 cevap

36,738 kullanıcı

...