+2 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (7,456 puan) tarafından

Evet yaş oldu 28 14 aylık bir oğlum var dünyalar tatlısı şimdi bir oğlum daha oluyor 20 haftalık hamileyim iki çocuklu bir anne olmak nasıl olcak bakalım burda beni tanıyan var mı bilmiyorum ama yorum yapabildikçe yapıyorum ve çok güzel kalpli insanlar gördüm burda iyi ki varsınız hem kendi hem kalbi güzel anneler dualarınıza beni de ekleyin sağlıkla kucağıma alayım oğlumu :)

7 Cevaplar

0 oy
(14,123 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Doğum günün kutlu olsun ♥️nice sağlıklı mutlu senelerin olsun sağlıkla kavusun pasayla da❤️
(7,456 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah :)
-Reklam-
0 oy
(1,035 puan) tarafından
İyi ki doğdun canım doğum günün kutlu olsun nice senelere ❤❤❤ benim oğlumun( kedimin) da doğum günü bugün 1 yaşına girdi ❤❤
(7,456 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım :) o zaman o minik dostumunda burnundan benim için öp nice sağlıklı sizli yıllara inşallah :)
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Nice mutlu saglıklı senelerin olsun öyleyse ☺️❤️ bebişini de saglıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 
0 oy
(80 puan) tarafından
      o zaman bu sarki da benden sana dogum gunu hediyesi olsun :)
(7,456 puan) tarafından
Teşekkür ederim ki :)
(80 puan) tarafından
Rica ederim efenm ne demek
0 oy
(18 puan) tarafından
İyi doğdun gülüm nice sağlıklı huzurlu yaşlar dilerim ailenle
(7,456 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım :)
0 oy
(2,394 puan) tarafından
Allah seni evlatlarına bağışlasın canım nice güzel sağlıklı yaşların olsun ♥️
(7,456 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım :)
0 oy
tarafından
Dogm günün kutlu olsun , bebgini sağlıkla kucağına alırsın ins. Sen de bana dua eder misin hamilelerin duası kabul olur :) 
(7,456 puan) tarafından
Teşekkür ederim amin inşallah :) tabiki ederim allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah sağlıkla :)
tarafından
Kız bebek istemiyorum var bı tane bana yetti :D genel olarak dua istiyorum her şey güzel olsun ins :))
(7,456 puan) tarafından
Heheh ne bileyim detay vermeyince öyle sandım :)) herşey güzel olsun eviniz bollukla bereketle dolsun taşsın huzurunuz mutluluğunuz daim olsun :)

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 315 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Honeybee (7,456 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 180 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Honeybee (7,456 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 365 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Tospik (3,728 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
15 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu

409,809 soru

12,320,954 cevap

38,954 kullanıcı

Kategoriler

...