0 oy
278 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Sevgili anaciklar:) 70 kilodan 50 kiloya düşmek istiyorum bekarken yani 3yil önce 55kiloydum iki doğum yaptım vücudum hic sıkı değil Kafamın ici çok kalabalık malum eşimle yollaari ayırdik çok şükür bir nebze de olsa o sancılı süreci atlattım şımdı kilo vermek istiorum ama öyle spor yapcak vaktim yok ama yeme konusunda dikkat ederim.

Siz kilo verirken neler yaptınız mesela? Çay içenler oluyor mesela önereceğiniz sağlıklı yöntemler nelerdir şuan en az 10kilo vermem lazım göbek var birde sıkılaşmam lazım 

8 Cevaplar

0 oy
(285 puan) tarafından
Aşkım ben çay danışmaniym diox tea Ayni zamanda forx5 danışmaniyim.

200 kişilik bayan motive grubum var 3 aylık olunca bebem bende içicem bı 7 kilo fazlam var 
(285 puan) tarafından
Nau nau :))) ama hepsi çay kullanıyor.

Abartısız diyorum yemn ederim varya ben çay ile 13 kilo verdm ayda. Ve sarkma olmadı araştır istersen sen bi
tarafından
Ay neymiş.o çay öyle nasıl oluyor nerde satılıyor fiyatı ne kadar
(285 puan) tarafından
Kız ne diye kendimi yirtiyorum okumuyon mu :D ahshshs

Yazmışım ya ben danışmanım şirket danışmanı biz satıyoruz çok ünlü bı cay intgramimda var link verem bak memnuniyetlere
(1,395 puan) tarafından
Çayın fiyatini öğrenebilir miyimMeleklerim3
(285 puan) tarafından
Canm kargo dahil 225 TL tamamen bitkisel ve garantili bakanlık onayli
-Reklam-
0 oy
tarafından
Metabolizmani hızlandıracak yiycekler içecekler tüketmeye bak canım ne kadar hızlı çalışırsa okadar çok kilo verirsin 
tarafından
Ay çok aferdesinde azıcık bir göbek çıkıntısı var ne giysem kabak gibi ortada boyum uzun ama bel bölgem fazla kalınlaştı sanki 70de az değil hani. :○
tarafından
Boyun kaç benim boy 1.58 kilom 64 bı on kilom var benim de göbek baya gösteriyor kendini
tarafından
169 boyum var 70kilo.
0 oy
tarafından
Bende kilo almak istiyorum var mı formül 
(285 puan) tarafından
Var cici bebe bisküvisi bal süt rondoya vur iç oh mis gelsin kilolar
tarafından
Vallaha tek bildiğim az yemek onun dışında bildiğim birşey yok buraya sordum :D
tarafından
Cici bebe bana fayda etmiyor
(195 puan) tarafından
Almak istiyorum diyenlere hayranim ne guzel herseyi bol bol yiyinya kafaya takmadan  ;)⁷
tarafından
6 aylık hamileyim 41 kiloyum kız hiç de hayran olunacak bir durum değil
(195 puan) tarafından
Tatli börek  abur cubur yiyerektemi alamiyosun simdi hamilesin tabi bunlar biraz zararlida daha onceden
tarafından
Nerdeee günde 2 tane ekmek bitiriyorum desem inanır mısın bana
(285 puan) tarafından
Rabbim darısı bana olsun
(195 puan) tarafından
İnanırim tabi de oda ayrı bi dert ozmnya bende vermek istiyorum
0 oy
tarafından
Malesef sıkılaşma sadece sporla oluyor. Zayıflamak için yapacağın şey basit aslında sağlıklı zararsız besinler tüketmek. Sabah kahvaltı da mutlaka bir tane haşlanmış yumurta yemeni öneririm yanında bol yeşillik domates vs. Ekmeği kesme zaten karbonhidratta önemli sabah kahvaltı da 1-2 dilim ye ama gün içinde başka yeme. Mesela kendi gün içinde yediklerimden örnek veriyim;

Sabah 8.30-9.00 arası kahvaltı yumurta domates salatalık zeytin peynir semizotu.

Ara öğün 11 gibi bir bardak kefir 5 adet badem veya yarım muz

Öğlen 12-1 arası bir kase çorba ve 2 yk yoğurt

Ara öğün 3-4 bir avuç içi kadar kuru üzüm

Akşam 6-7 ne yemek varsa yarım porsiyon olacak şekilde ayarlıyorum ve gün içinde bol bol her aklıma geldikçe su içiyorum bu şekilde bi hafta da -3 kg gitti ama emziriyorum + yürüyüş veya evde spor yaptım. Bu hafta yediklerime yine böyle dikkat ettim ama spor yapamadım içimden gelmedi öyle kendimi çok sıkmıyorum
tarafından
Kolay yağ yakımı için sade türk kahvesi yeşil çay öneririm ve mutlaka tuz ve şekeri hayatından çıkarmalısın. Tatlı krizi önlemek için de bir bardak sütü ılıtıp tarçın ekle hem tok tutuyor hem de tatlı isteğini kesiyor
(2,746 puan) tarafından
++++++++
(2,746 puan) tarafından
Bende bir ley ekleyeyim. Tatlı krizleir için kuru meyveler ama abartmadan 1 2 tane ... Ve en güzel hurmanın çiğidini çıkart kakao kavanozun içine at ve çalkala sonra sade türk kahvaesinin yanında ye misss  tadı aynı çikolata gibi
tarafından
Evet bende denedim çok sevdim
0 oy
(8,396 puan) tarafından
Boynuz kaç acaba
tarafından
169 canim
(8,396 puan) tarafından
50 kilo senin için çok düşük canım boyun var bence 60 olsan daha iyi
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Sporsuz olmaz ki kilo verirsin ama derin cıvıklaşır. Ben spor hastası olarak söylüyorum. Mutlaka yap. İnan spor yapınca 70 kilo bile olsan zayıf duracaksın. Tecrübe ile sabit. 
tarafından
Canım biliyorum da işte kafam çok dolu yani boşanma durumalrindan dolayı şimdi diyeceksnki ne alakası var ama işte bazen elimde olmuyor biran biranı tutmuyor çocuklarım çok küçük ne bileyim sanki vaktım de yok
(2,746 puan) tarafından
Ben çok karamsar dönemler geçirdiğimde başladım spora. Sporla ilgilenince dertlerimi unuttum. Spo yaptıkça vucudum güzelleşti cildim parladı kendimi beğennce moralim düzeldi. Aşırı derece de yingeldi. İnsanı hasta eden MEŞGULİYETSİZLİKTİR. yani hiçbir şey yapmamak
 İnsan vucudu hareket ve üretmek üzerine yaratıldı . Eğer hareket etmemek bizim için iyi olsaydı. Ellerimiz ayaklarımız olmazsı. Belki sürünen bir şey olurduk
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Ben diyetisyene gidiyorum canım 

Beslenme + spor  şeklinde gidiyor 

Öyle aç kalma vs yok 

Arkadasim 7.5 kg verdi bir ayda 

Bende başladım 1. Haftam şuan yarın tartı.gunum hatta 

3 ana 3 ara öğün suanlik ama he rhafta beslenme.listesi değişiyor

Her besin grubunu yiyorum suanlik iyi bakalım 

Abur cubur

Paketli gıda 

Tüm soslar