+1 oy
482 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,518 puan) tarafından

Hepsi degil ama  paefumler vs. Aynanın önünde duruyor yatak odasinda. Kullanırken kokay toz felan alirkem zor oluyor. Kizimda uzamaya basladi artık. Siz nasi basa cikiyosunuz biciriklarla:) kaldirsam çekmeceye ki diziyosunuz yoksa organizor felan kullaniyomusunuz.. 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben lavabonun önündeki aynada yaptığım için makyajımı oradaki dolapta duruyorlar.
(1,518 puan) tarafından
Ay ne guzel
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kalabaligi sevmiyorum canim koymam
(1,518 puan) tarafından
Nereye koydun peki
tarafından
Makyaj masasinin cekmecesine
0 oy
tarafından
Yok kuzum 8 yasında bir kız var suslenme meraklısı alıp alıp sürüyor gizlice birde eşim kızıyor kaldır şunları surdan kalabalık yapıyor diye parfümün bile gizlidir onu da bulunca saldır saldır sıkıyor kızım :(
(1,243 puan) tarafından
O yaşlarda çok normal ya çok sevimli bence kızmayın ona uygun doğal içerikli parfüm ve nemlendirici alın evde yapsın en azndan bu şekilde daha çok cezbeder onu.
tarafından
Kendi parfümeri ojeleri var canım ama ille allık sureyim ruj sureyim istiyor tabletten bir kaç kez  videolar izlemiş kendi de aynanın karşısına geçip makyaj video su çekiyor gibi oyun oynuyor haliyle bende sakliyorum:)
tarafından
Siz baya erken baslamissiniz canım :) 16 aylık :)kiyamam
(1,243 puan) tarafından
Kız çocuğu ya normal bende öyleydim :) çok tatlı maşallah
(1,518 puan) tarafından
Maksat agzina alip kwmirme
0 oy
tarafından
Ahhhh ahhhhh fulll doluydu üstü.

Çocuklardan sonra ufak bı sandık var hepsi onn içinde :D
(1,518 puan) tarafından
Ah ahh bende cekmeceyi bosaltacam galiba
0 oy
tarafından
Parfumler tek var makyaj yapmam
0 oy
(4,386 puan) tarafından
eskiden oyleydi. simdi dolabima koyuyorum
0 oy
tarafından
Ebeveyn banyom var yatak odamda hepsi banyo dolabimdadir odama koysam kızım hepsini alır dağıtır 
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Önceden aynanın önündeydi ama kalabalığa tahammülüm kalmadı. Kutuların içine koyarak aynanın altındaki dolaba kaldırdım. Aynanın önünün boş olmasını seviyorum ama eşim sağolsun parfümü illa aynanın önüne duracakmış. Dolabı açıp kapatmaya üşeniyormuş hsjsjsj onun ki oarada :D hatta şu an malzemelerle oğlum oynuyor. Nevresim değiştirirken sıklımasın diye dolabın çocuk kilidini açtım 
0 oy
(13,536 puan) tarafından
Ne kadar malzeme açıkta olursa o kadar toz o kadar ekstra iş canım benim için. Çekmecede makyaj çantamda duruyor. Parfüm vs banyoda
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Benim de kremler parfümler aynanın önünde duruyo
(1,518 puan) tarafından
Durduran olsa ahh kizim bıraksa
0 oy
(1,626 puan) tarafından
Aynanın önünde Çekmeceli organizatör var onun içinde onun dışıda tozlanıyor ama siliyorum onu
(1,518 puan) tarafından
Kullanislimi canim. Bende düşünüyom.
(1,626 puan) tarafından
Eski haline göre daha iyi canım hem karışmıyor o hem bulması kolay bir de dağınık gözükmüyor
0 oy
(14,146 puan) tarafından
Aynanın olduğu yer kapaklı içi var orda duruyorlar bakım ürünleri banyoda 
0 oy
(2,426 puan) tarafından

Dışarı bir şey koymayi sevmem aynamin onu bomboş:))

(1,518 puan) tarafından
Aslinda en temizi
0 oy
(13,940 puan) tarafından
Makyaj düğün özel gün olmazsa yapmam sürekli kullandığım güneş ve gece kremi banyodaki dolapta durur. Parfüm ,cilt bakımı urunlerı tv altındaki rafta
0 oy
(279 puan) tarafından

image

Ben bu hasır sepetlere koydum çok şık duruyor hem de toz alması kolaylaştı canım 

(1,518 puan) tarafından
Cok şık lar canim bakim bi ben bunlara
(279 puan) tarafından
Düzenli duruyor valla
0 oy
(14,107 puan) tarafından
Makyaj mazemem yok ama tokalarim takilarim çekmece içinde organizorlerde aynanın üzerinde bi raf var orda parfüm ve aseton var sadece ben zevmiyorum göz önünde bisi olmasini
0 oy
(5,302 puan) tarafından

image

benim bundan var aynanın önünde duruyor 
0 oy
tarafından
Benim boş hiç birşey koymuyorum açıkta tozlanıyor.  Banyo dolabına koyuyorum zaten yapacağım zamanda orda yapıyorum makyajımı 
0 oy
tarafından
Makyaj aynam ve dolabim boş odada giynme odası olrk ama çok toz oluyor diye içine koyorum 
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Ben koyuyorum kızımada dokunma dedim hiç almadı bir iki kere de karştırmasına izin verdim cazip gelmedi galiba yasak olan daha tatlı olur ya

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 283 göst.
26 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 360 göst.
11 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 671 göst.
0 oy
4 cevap 199 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu