Bugün eşimle oturuyoduk balkonda baktım eski eşim cezaevi hattıyla arıyo eşimde aç dedi bak ne diyo boşver dedim kapattım yine aradı açtım ne oldu dedim çocuklar uyuyor şuan konuşamaz seninle ztn kızım 3yasında büyügü tlfonda hiç konuşmaz onunla ben onun içinmi arıyorum ne konusucam onunla dedi niye arıyosun o zmn daha dedim sen dedi evlendin ama kızımı iki hafta içinde hemen geldin aldın babaannesinden mutluluğu kızlarımda buluyorsun kocanla mutlu olamıyosun benim inadıma evlendin sdce cocuklarımla avutuyosun kendni kapatmak istedim eşimde duyuyodu bırak dedi ondan sonra dedim ben değilde sen kendini bu takıntılarınla avutmaya devam et ben eşimle gayet mutluyum yakında oğlumuzu kucagımıza alıcaz tek keşkem var oda seni hayatıma aldıgım gündür dedim cocuklarıma olan baglılıgımın seninle hiç bir alakası yok boşuna kendini avutma seninle ailenle olan bütün hesabımı ahirete bıraktım diri diri yansanız içim rahatlamaz dedim bidahada arama sakın kocamla sesini duymak zorunda değiliz öylemi dedi evet dedim kapattı dahada kalbini kırmak istedim ama neyse