0 oy
692 göst.
Diğer kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Oğlum 1 başladı ödev yapıyorduk Atatürk'ün resminin üstüne çarpı işareti yapmış muhtemelen okulda gördü birinden hiç yapmamıştı öyle bı şey kim odlugnu biz anlatmıştık biz ona zaten eşim de çizgileri silerken bana söylendi anan da bı şey demiyor ki sana diye silgi tozlarıni üstüme üstüme attı ve acayip gıcık oldum 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Gücüne gidecek bısey yok çek kenara konus cocuk uyuyunca cocugun ya unda halıne hareketine dıkkat et de snra vur kafanı yat takacak bısey yok :D

(1,622 puan) tarafından
Çok takıntılı bir insanım.şaka bile yapsa kaldıramıyorum bu huyumdan vazgeçemedim bı türlü o hiç bı şey olmamış gibi davranir sinir.kupu gibi otururum
tarafından
üstüme silgi pıslıgı atmasına gıcık oldum demıssın senın elın armut mu topluyor canım sende yap gul gec sakata vur nıye kndı kndını yiyorsun
-Reklam-
0 oy
(11,456 puan) tarafından
Aa amanyak mı ne. Alıp karsısına konusacagına. Kimden etkilendigini arasrıracagına lafa bak 
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Ne var bunda anlamadım kusura bakma 
(1,622 puan) tarafından
Üstüme o silgi pisliklerini atmasına sinir oldum
(3,822 puan) tarafından
Eşler arasında böyle şeyler sorun olmamalı bence.
Ben olsam attığını ona atar sen anlatsaydın derim kapanır konu.
0 oy
(7,613 puan) tarafından
Anası demiyorsa babası desin çok mu zor 
(1,622 puan) tarafından
Aa olur mu iyi bı de.olunca babası yaptı etti kötü olunca anası mi var bu çocuğun zaten iyi bı şey ogretmez bilmem ne kendi çok öğretiyor ya
0 oy
(189 puan) tarafından
Burda takılacak konu çocuğun neden öyle bir şey yaptığı sanki? 
(1,622 puan) tarafından
Sınıfında sıkıntılı bir çocuk var o yaptı ondan gördüm dedi zaten ben onun yapmayacağını adım gibi biliyorum o dediğim cocum çok sıkıntılı daha cuma günü ailesini çağırmışlar okuldan çünkü öğretmen söyledi
(189 puan) tarafından
Anladım sevindim sorun yoksa siz farkındaysanız güzel. Umarım o çocuk içinde sorun neyse çözülür. Hem sizin kuzunuz için hem onun için sıkıntı olur.
(1,622 puan) tarafından
İnşallah çözülür anasinifinda aynı siniftalardi şimdi 1.sinif.yine aynı sınıf yan komşum mahallede sürekli görüyoruz oğlum bile istemiyor artık annesinde sıkıntı var baştan zaten hiç laf atmaz selam sabah yok biz laf atarız cevap vermez okulda hiç bı şeye katılmaz yanımızdan sivisir gider
(189 puan) tarafından
Zor gerçekten. İşte anne baba çok önemli çocuğun bi suçu yok tabi. İnşallah diğer çocuklar üzerinde de olumsuz bir etki yapmaz. Tabi burada iş en çok da sınıf öğretmenine düşüyor hiç görüştünüz mü bu konuyu?
0 oy
tarafından
Hassas noktası demek ki bende olsam çok kızar ve üzülürdüm neden öyle birsey yapmış diye muhtemelen sizin izah etmenizi istedi daha önce fark edip alınmayın. Minik kuzuyla konuşun. Ben şimdiden başladım güneş sokakta bağıra bağıra en büyük tüyk  Atatüyk diyip alkış yapıyor henüz 2 yaşında olur arada öyle ince çizgiler 
0 oy
tarafından
Kendisi desin ilgilensin o zaman sanki tek senin çocuğun 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 517 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 362 göst.
12 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Aslıs (13,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,071 göst.
10 Haziran 2021 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,479 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 1,087 göst.

404,104 soru

12,106,097 cevap

36,423 kullanıcı

...