0 oy
271 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Küçüklüğümden beri 2 saatlik yola çıksam bile icim dışıma çıkıyor.  Doktor hap verse de fayda etmiyor. Gerçekten çok zor   bisey varmi bitkisel faln yapabileceğim şeyler.

15 Cevaplar

0 oy
(2,987 puan) tarafından
Ayy o çok kötü bir durum benim yengemde öyle binsin 5 dk gitmeden bı baksak içi dışına çıkmış olur 
tarafından
Yok çözüm u valla  bugün 2 saatlik yolda tam 4 kez cikardim insan  utaniyor başkasının arabasida
-Reklam-
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Göbeğine çapraz yara bandını dene 
tarafından
Deneyecem bilmiyordum
0 oy
tarafından
İnstada görmüştüm göbek deliğini yata bandıyla kapatırsan işe yarıyormuş bi dene bence 
tarafından
Sağolun deneyeyim bilmiyordum
0 oy
(1,580 puan) tarafından
Sürekli yola çıkarak alışılabilecek bi durum bide en öne oturacaksın sürekli bende aynıym ama biraz daha duzeldim öğrenciyken otobus kullana kullana vucut braz alıştı, bi ara zorla benzin içireceklerdi oyle bi inanış var bizim akrabalarda benzin icince araba tutmuyormuş, kafayı yemişler diyordum :))
(25,196 puan) tarafından
Yıllardır yollardayım ve aşılmıyo:)
tarafından
Benzin banada diyorlar ama yapmadım küçüklüğümden beri aynı asılmadı benimde
(1,247 puan) tarafından
Kesinlikle öyle bende sürekli yolbgide gide aştım çok şükür ve dediğin gibi önde oturmak şart eşimin abisinin arabayla birnyere gidelim dedik arkada oturdum ama o yol beni bitirdi kesinlikle ön şart
(25,196 puan) tarafından
Öndede gidiyorum 32 yaşındayım bu yaşıma kadar aşılmadı:)
0 oy
(25,196 puan) tarafından
2 saat dayansam iyi 10 dk lık yolda içim dışıma çıkıyo. Bana metpamid şurup iyi geldi yola çıkmadan yarım saat önce içiyorum 
tarafından
Surup deilde hap verdi oda ise yaramadı
0 oy
(4,348 puan) tarafından
Bende aynıyım canım sürekli gözlerimi kapalı tutuyorum 
tarafından
Bende öyle ama fayda yok kafamı bir yere koymam lazim
(4,348 puan) tarafından
Aynen vallaha çok zor cidden
0 oy
tarafından
Bu hamileler için nabizi kontrol eden bir bileklik varmış mide bulantısı ve sabah kurmaları için benim oglumdadq kusma sorunu vardi ondan aldım ona ben 2 yıl kadar kullandık memnun kaldık. Ve metpamid iciriyordum yola çıkmadan.bu arada çiğ fasulye tanesi yatmanın da ise  yaradığını duydum deneyin isterseniz. 
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Karanfıl yutmak fasulye yutmak benzın içmek tinerde oluyo göbege bant yapıstırmak yolda sabıt bı yere bakmamak ozellıkle tv telefon vs dısarıyı ızle sureklı sıcak ortamda arttırıyo ve cok sarsılmamak adına önlerde otur
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Eskiden beni tutardi sonra geçti şimdide oğlumu tutuyor çok kötü ya
0 oy
tarafından
Ben kucukken oyleydim evlenene kadar zamanla gecti.bir avuc leblebi ise yarardi.bir de birkac kuru fasulye yutmak iyi gelirdi
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Benide yol tutuyor eşimle hiç gezemiyiruz bişey yapamıyoruz en son biyere gideceğimiz zaman geceden 2 tane Prilam üst üste alıyorum bütün gün rahat ediyorum hatta yemek bile yiyorum yolda o derece rahat ettim 
0 oy
(13,710 puan) tarafından
Bende öyleyim ve gideceksem yol boyu tuzlu kraker veya naneli şeker yerim öbür türlü kötü oluyorum otobüsü bırak arabada da öyleyim 
0 oy
(1,742 puan) tarafından

Benzin içiriyorlar net çözüm ahsjdfcvvfc:)çevremde içip de düzelen var ama tavsiye eder miyim bilemedim :) bi araştır canım 

0 oy
(788 puan) tarafından
Canım bunun için bantlar var ama ne kadar fayda eder bilmiyorum arkadaşım kızına kullanıyodu faydası oluyo demişti birde ben hamileliğimde bir hap kullanıyodum bu bulantı için tamamen bitkisel zencefilli bişey tavsiye ederim şahane bir dene mutlaka denerim dersen görsel atabilirim
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Ev sirkesi ile ıslatılmış pamuğu göbek deliğine çapraz bant ile deneyin bi
tarafından
Deneyecem sagolun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 162 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,705 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 160 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Hiranurum (78 puan) tarafından soruldu