0 oy
396 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,038 puan) tarafından
Bir tek gorumcem mesaj atmış ne bi arkadaşım ne bi kardeşim ne aradı ne de mesaj attı kendimi çok yalnız hissediyorum kimsem yokmuş gibi 

29 Cevaplar

0 oy
(77 puan) tarafından
Canm benm hediye alıp kutladiklarim bile kutlamadi bugün benm de doğum günum
(2,038 puan) tarafından
Doğum günümüz kutlu olsun canim
(77 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm seninde doğum günün kutlu olsun
-Reklam-
0 oy
(113 puan) tarafından
Doğum günün kutlu olsun nice yıllara. Bu yıl  benimkinde bir kendi ailem  hatırladı. Başka kimse kutlamadı eşim bile. Eşim daha önceki yılda   unutmuştu . Kırıldığımı belli ettim akşam. Gidip hediye almış gelmiş. Onu artık öyle kabul ettim .Arkadaşlarım kutalamayinca bende onlarınkini kutlamadım
(2,038 puan) tarafından
Bende öyle yapcam
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Benim de 2 gün sonra doğum günüm ama bugun annemin kanser olduğunu öğrendim... Allah sağlık versin. Gerçekten şu hayatta hiçbir şeyi dert etmeye değmez. Dayım kanser oldu annem ona baktı o da üzüntüden 2 yıl sonra kanser oldu. Ben de 8 aylık hamileyim 1600 km uzaktayım ve elimden bir şey gelmiyor 
0 oy
(80 puan) tarafından

o zaman bu sarki da benden sana dogum gunu hediyesi olsun iyiki dogmussun Rabbim esinle evlatlarinlq saglikli sihhatli imanli huzurlu nice seneler nasip etsin<3

(2,038 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım çok sağol
(80 puan) tarafından
Rica ederim efenm her zamn
0 oy
(64 puan) tarafından

Şurda iki dedikodu okurum kafam dağılır diye girdim :) meğer sende bendenmişsin. Ben herkesinkini kutlarım ama kimsenin umru olmadım. Bide eşim kalktı başka ilçeye kardeşinin yanına gitti. Bende gidecktm hamileyim gitmek istemdm bizi kızımla evde koydu gitti. Ne kutladı. Ne gitti gideli aradı. Geleceği de meçhul. :) doğum günün kutlu olsun canım benim. Eşin kutlarsa yeter boşver diğerlerini

(2,038 puan) tarafından
Kutladı canım sagolsun
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Iyikiiii dogdunn cnmmmmmmm❣❣❣
(2,038 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Bir umut serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk doğsun günlerine, bin bir hayalin gelecekle buluşsun, her şey kendin gibi güzel olsun. Nice mutlu yıllara canım
(2,038 puan) tarafından
0 oy
(2,952 puan) tarafından
Rabbim hayirli ömürler versin yeni yaşlariniz sağlıkla sevdiklerinizle güzel bı insan olarak geçsin :) 
(2,038 puan) tarafından
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Rabbim hayırlı ve sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşaAllah 
(2,038 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 479 göst.
0 oy
10 cevap 286 göst.