0 oy
525 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Günde 40 defa 40 gün okunursa zenginlik bereket için tavsiye ediliyor 40 tane okumam zor olur gibi düşünüyorum çocukla zenginlikte gözüm olduğu için değilde işlerimiz biraz zor gidiyor hersey üst üste geliyor para yetmiyor ben istiyorum ki başımı sokacak ni evim olsun borçsuz hayatım olsun bişey alırken düşünmeyim cocuğuma günde birkere okumaya calıssam fazileti olurmu kızkar yada başka öneriniz varmı sure falan 

3 Cevaplar

0 oy
(1,568 puan) tarafından
Her gün akşam namazdan sonra bir kere oku canım .TV den aç sürekli çalsın .bolca duanı da yap .her şey gönlünğzce olsun 
tarafından
Saol canım Aminn namazımı bir başlayıp bir bırakıyorum :(( onun için de önerin var mı acaba
(1,568 puan) tarafından
Doğumdan sonra bende öyle oldum canım .fırsat bulduğum vakti kılıyorum .rabbim tez zamanda önümüzdeki engelleri kaldırsın secdede buluşmamızı nasip etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
(2,376 puan) tarafından

Hergun akşamla yatsı arası oku mutlaka evde bereket eksik olmaz inşaAllah 

Ve o dediğin 41 vakıa oluyor yani birinci gün bir tane ikinci iki tane böyle her gün bir fazla okuyorsun 41 nci gün 41 tane ve akşam o gün bitmeden okunması hiç te unutmaman lazım eşim yapmıştı biz birlik oturuyorduk kaynanamla eşim de medreseye başlamak istiyordu ama hiç bir gelir olmadan nasıl olacak diye düşünüyorduk bir hocaya sormuştum bu terkibi yapın size hayırlısı neyse o gelecek demişti ve vakıa bittiği gün biz çıktık Elhamdülillah şimdi eşim hoca kendi medresesi var çok şükür 
tarafından
Günlük olan niyet iiçin olan onu anlamadım
(2,376 puan) tarafından
Betiz niyetin için duanı yap ve birinci gün bir ikinci gün iki sonuncu yani 41 nci 41 tane olmak üzere her gün bir arttırarak okunacak ve birgün yani 24 saatte okunacak niyet için olan 24 saatte olacak süresi
(6,437 puan) tarafından
Ay teşekkür ederim
(2,376 puan) tarafından
Yok kizmam yani günlük her akşamla yatsı arası okunur ya vakıa suresi onu demiyorum bu 41 vakıa olan için bir niyet dua edilip öyle 41 gün yapılır
(2,376 puan) tarafından
inşaAllah anlatabilmişimdir
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Benim görümcem vakıa suresini her gün namazdan sonra okuyordu bir defa okuyordu çok borçları vardı eşi kumar falan oynuyordu inanarak sürekli okudu her gün düzenli bir şekilde şu an borçları bayağı hafiflemiş huzurları da var çok şükür
tarafından
Ayy cok iyi canım bende okucam inşallah

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 280 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 174 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 397 göst.
10 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Bebegimmm (195 puan) tarafından soruldu