Haydi kizlar herkez gordugu saati neden uyumadgni ve naptgini yazsin :):) bizm esim trt 1 de su savslarina bakiyo kucuk.goemcmde 1 haftadr bnde kizma brader papaz kaldintavla oynadk smdi uzandk esim tviye kitlendi bnde cok pis aciktimmm :D :D
eşim uyudu kızım uyumadi daha oyuncaklaryla oynuyo bende orda burda telle ugrasyrm :)
00:55 esim salonda tv izliyor bense yatak odasinda o sesi izledim bitti uygulamaya girdim sorulari okuyodum bir yandan da oglumun sorusuna cevap veriyodum
00.55 ben uyumaya calisanlardanim bulantilar devam gecmedi oglene kdr uyuyorum gece yarisina kdr haliyle uyku yok hafta kayinvalidem kayinpeder geliyo bana 2hafta kalicaklar yapicam bilmiyorum kara kara onu dusunuyorum :((
Saat 00:58 eşim yeni geldi işten bende çok rahatsizdim bugün uzanıyorum eşimde TV izliyor dövüş filmi falan karnimda kızım tekmeliyor bende burda ne var ne yok diye bakıyorum
0:58 kendime rezene ıhlamur karışımı çay yapmıştım demlendi geçtim yatağa onu içiyorum :)
00:59 4 aylık oğlum var çok huzursuz hep ağlıyor onu sallıyorum uyku yok bize :(((((
01.00 eşim ile sen anlat karadenizi izliyoruz :) Ondan uyumadım :) Ben de acıktım ama üşeniyorum hazırlamaya eşim de seni obur acıktın yine dimi diyor :D
Kız sus hiç hatırlatma dicemde midem haykırıyor resmen ama sabredicem ya yemicem bulantılarım bitti o kadar çok yemeğe başladım ki bide daha 15 haftalığızzz valla davul gibi olucam su içiyorum bol bol dur gene içeyim :D
01.05 eşim uyudu coktan gorevde yanmda degil zaten annem oruc tutcak biseylee hazirladi bende onlardan yiyorum daha kalsiyum ilaci var icilcek suda eriyenlerden midemi bulandiriyo son zamanlarda bakalm bugn icebilcek miyim bu kadar yemegin ustune :D
Esıme trıp attım arkamı döndüm morelı bozuldu uyudu :))
01.11 aslında uykum geldi ama bi tuhaflık var elim kolum tutmuyo ayaklarımın altında aşırı sıcaklık var :/ uyuyamıyorum eşim de maç kritiklerini izliyor yanımda
Eşimin horultusundan uyuyamıyorum. Ağzına kolumu sokcam şimdi :D
bizde hastanedn yeni geldik mahaalede asker mevlutu varmis bigun bi bizim aile gitmedi butun mahaale zehirlendi ve esimin amcasi teyzesiyle evli ayni binadayiz aile apartmani bizimki bi baktik ambulaslar hemen esimi cagirdilar kostuk bu arada kaynanmlada konusmuyorduk bu sayede baristik hastaneye gittik esimin servis araciyla yeni geldik aciktim bende biseyler yiyorum oyle valla
01.13 yarin sabah hastaneye gidicem erken kalkmam lazm o yzden uyumam lazm ama benim kız cok kasiliyo dogurcak gbi hissediyrm kendimi uyuyamiyrm :(
01:20 aşırı acıkmış bir şekilde oturuyorum. Ya anlamıyorum yedikten 5 dakika sonra acıkıyorum sanki midem bomboş hiçbirşey yememisim gibi. Şuan karnım öyle bi gurulduyoki kalkıp domates ekmek yiyecem :D
Saat 1.29 kayinvalidemin kizina geldik yani gorumceme ordan da onun kızına gectik bı gece kalicaz diye sohbet muhabbet çocukları ytirdilary anca bize oturma sirasi geldi
26 günlük oğlumu esim ile 1 saat once yikadik.kolik bir bebek 15 gündür her gece 11 de başlıyor sabsh 4 e kadar uyumuyor 4 te uyuyup 6 da kalkıyor 9 a kadar tekrar uyumuyor .yikadikta uyuyor yarim saattir uyanir ama ben loş ışıkta puhu tvden internet dizisi olan şahsiyet i izliyorum eşim sabah 6 da kalkacağı icin uyudu yarim saat once
Valla benim uykum gelmedi dün deprem olunca daha da tedirgin oldum köpekler susmak bilmiyor birde. Zaten uyku konusunda problem cekiyorum tamamen gitti artık bende oturdum meyve yedim üstüne çorba içtim =D
401,269 soru
12,009,505 cevap
36,198 kullanıcı