+1 oy
1,733 göst.
Diğer kategorisinde (144 puan) tarafından
Kizlar eşimin abisi evleniyo kız 33 yaşında ben 22 yaşındayım ve iki senedir de evliyim iki kızım var sizce ne diye hitap etmeliyim ismiyle mi yoksa abla mi demeliyim 

64 Cevaplar

0 oy
(6,765 puan) tarafından
Abla veya yenge . Ben yenge diyorum eltime bayağı büyük oda
-Reklam-
0 oy
(4,386 puan) tarafından
aranızdaki iliskiye bağlı bence
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Yas farki baya var abla de yada kendisine de sorabilirsin
0 oy
(2,408 puan) tarafından
Hem eşinin abisi hem de senden büyük tabi ki yenge demelisin bence
0 oy
tarafından
Ben abla diyodum önce sonra çok yalan konuştu falan aramız bozuldu bidaha abla demedim:/

Abla demen daha iyi olur cnm 
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Bizde YENGOOOOO denir yenge denir :)
tarafından
Seni nerde görürsem yüzümde bir tebessüm beliriyor kız ☺️❤️
(7,106 puan) tarafından
Ne güzel ablam demekki ormanlar susuz kalmıyor
tarafından
Ahahahah aynen öyle canımmm ❤️❤️❤️
(7,106 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(2,127 puan) tarafından
İki eltimde benden çok önce evlenmiş. Yaşça büyük olana abla diyorum. Diğeri benden bir yaş küçük, ona ismiyle hitap ediyorum. 

Sizin yerinizde olsam abla derim. Hatta sorarım rahatsız olmazsan böyle hitap etmek istiyorum diye 
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Benim eltim benden 3 yaş büyük, tanıştık istemeye geldiklerinde. Direk abla dersin yada yenge hangisini istersen dedi. Bende canım dedim çünkü maalesef o gün başladı bizim ki ayırmaya çalıştı:) iyi ise sana karşı abla dersin. 
(3,896 puan) tarafından
Benim elti de benden 4 yaş büyük ablade diyor ismiyle hitap ediyorum.3-4 yaş bnce çok büyük bir yaş farkı değil.
(2,424 puan) tarafından
Ben iyi olsa yenge filan derdim de benim ki maalesef aileye girmeyim diye çok uğraştı..
(3,896 puan) tarafından
Bnde demiyorum zaten boşver yaş farkı yokmuş.
0 oy
(2,864 puan) tarafından
Ben yenge diyorum eltine ben 28 yaşındayım eltimde 35 cfalan
0 oy
tarafından
Abla de tabiki 
0 oy
(5,186 puan) tarafından
Tabii ki abla. Hadı yenge demezsn tamam da 11 yas büyüğe isinle hitap edilmez
0 oy
(1,745 puan) tarafından

Bence kendisine sor , sana nasıl hitap etmemi istersen de, şahsen bana sorulsa çok hoşuma gider :)

0 oy
(1,513 puan) tarafından
Eğer yaş olarak eltinde 30 ve üzeri ise abla ya da yenge demen daha uygun nikahta sen büyük olabilirsin ama yaşça o büyük benim kaynımda 35 yaşında eltim benimle yaşıt nikahta ben büyük olsamda yaşıt olduğumuz için isimle hitap ediyoruz
0 oy
(18,409 puan) tarafından
Aranızdaki iletişime bağlı samimi iseniz abla da olur veya isimle hitap edin bence kasmaya gerek yok 
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Yaş farkimin 4 olduğu eltime adıyla sesleniyorum. Diğerleri en az 15 yaş büyük olduğu için abla bazen de yenge diyorum ne kadar doğru bilmiyorum djdjdjdjdn
0 oy
(7,836 puan) tarafından
Senden 11 yaş büyük nasıl ismiyle hitap etmeyi düşünüyorsunuz 
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Benim eltim bana abla diyor normalde yenge denir ama abla demesi daha hoş bence sende abla diyebilirsin
0 oy
tarafından
Yenge demelisin canım eşinin abisi ve yaşıda baya buyukmus
0 oy
tarafından
Bende iki tane var ben küçük gelinim ikisi de benden büyük biri 8 biri 5 yaş büyük ikisine de ismiyle hitap ediyorum büyüğü yabancı çünkü takmıyor böyle şeyleri diğeri de kendi istemedi abla denemi 
0 oy
(706 puan) tarafından
Benim kaynım benden büyük bana yenge diyor ama abisiyle evliyim ben ona abi dersem olmaz diye düşündüm adıyla sesleniyorum evlendiği kız da büyük ihtimalle ya benle yada benden küçük olur oda bana yenge desin ben adıyla seslenirim bence en mantıklısı.

Senin için bence abla demelisin çünkü abisi evleniyor diyorsun 

İlgili sorular

+1 oy
93 cevap 4,591 göst.
16 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde ezber (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 880 göst.
14 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 230 göst.
28 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heygidiheyy (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 430 göst.

411,015 soru

12,369,381 cevap

42,288 kullanıcı

Kategoriler

...