0 oy
399 göst.
Diğer kategorisinde (590 puan) tarafından
Bebeği olan anneler siz gezebiliyomusunuz ben artık çok bunaldım gercekden :( evde durmakdan eşimle çıktık geçen bebeğim durmuyo ne dışarı çıktığımdan anliyom ne içtiğim çaydan her dışarı bebekle çıktığımda ya uykusu geliyo bebek arabasinda uyumaz sallaman lazım hiç bebekle çıkamıyorum evdede artık bunaldım eşim zaten bı saat bebek bakmaz hiç bı işe yardım etmez bebeğim desen huysuz bütün gün beni maf ediyo çok yorgunum artık dışarı parka oturup saatlerce boş boş oturabilirim bana tatil gibi gelir valla:) off off 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 tane çocuğum var 18 aylık ve 33 aylık dışarı cikiyorum gayet güzel geçiyor ilk beş dakikası ondan sonrası eve kaçıyoruz hemen :D bugun markete gittik geldik rezil olduk döndük :D 
(590 puan) tarafından
Hahaha :)))
-Reklam-
0 oy
(269 puan) tarafından
2 yasinda oglumu 3 aylik oldugundan beri gezidiriyorum oarka falan goturuyorum simdi yine hamileyim 3 aya dogumum var iyice gezdryorum o yuzden dogumdan sonra cikamayiz 2 bebekle zorlanirim
0 oy
(2,517 puan) tarafından
canim benim kizda 1.5 yaşında inanirmisin disariya cikinca arabasinda oturmak istemez deli olurum her gittigim yerde durmaz benim eşimde öyle bakmaz hemen eve gidelim cocuk durmuyo der bende artik nefret ettim disari cikmaktan cocukla cok zor oluyo gercekten disari cikmak 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık canım benim kızım 3 aylık dışarı çıkınca hemen uyur uyumasa bile sakinleşir seviyor dışarıyı çok şükür 20 günlükten beri hep dışarda yürüyüş yaparım tabi durmadığı da olmuyor değil bazen de huysuz dışarıda 
(13,980 puan) tarafından
Benim kizida salıncağa koyduk beşikte yatmadı doğduğundan berı.  Koymaz olaydım aliştı illa salıncakta uyumak istedı . Geçen bi duştu salıncaktan axila  gmturduk bi şey olmadı çok şükür topladım salincaği kucağımda sallayarak uyutuyorum ilk başta çok ağladı artık aliştı. İyice unutsun salincaği kucaği da bıraktırıp yatakta kendı uyumaya deneyeceğim
(2,203 puan) tarafından
Hay allah canım ya Allah kolaylık versin belki büyüdükçe daha iyi olur sevdiği bir oyuncağı vs eline verebilirsin aklıma bunlar geldi kuzum keşke daha çok yardımcı olabilsem
(590 puan) tarafından
Çok tatlısınız sağolun cvp vermeniz bile teşekkür ederim
(13,980 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim düşünmen yeter alişiyo da mama takviyesi istendı o çok kahrettı beni içermek çok zorluyor uç gundur bugun içirebildım
(2,203 puan) tarafından
Ne demek canım
0 oy
(13,980 puan) tarafından
Ne kadarlık? Benim kız 4 ay bi haftalık doğduğundan berı gidiyorum her yere . Buyudukçe bilemem ama 
(590 puan) tarafından
8 aylik
0 oy
tarafından
Benim de 3 tane var canım biri 5 biri 18 aylık bir de yeni doğmuş bana ihtiyaç dışında dışarı çıkmıyorum yani gezmek falan Rüya artik
0 oy
(542 puan) tarafından
Ne kadarlık bebeğin ufakken bizimde oyleydi bebek arabasinda uyumaya alistirirsan rahat edersin mesela ben ne yaptım tam gece uykusuna geçeceği zamanda disari cikardim zaten evde sallamaktan kollarim tutmazdi artik haftada bir gun rahat ederdim disarda.Karnini guzelce cikmadan doyurup altini ustunu degistirip tam uyku zamanina cikardik bebek arabasina koyardik bizde kac saat sohbet edip rahat oturabilirdik.Uyanik saatinde cikarirsan rahat vermez.
(590 puan) tarafından
8 aylık oldu yeni gece uykusunada geç yatiyo ama mantikliymis:))
(542 puan) tarafından
Tam zamani alistirin alismazsa hep cikmak zor olur sizin icin cok iyi geliyo insana alistimi haftada bir sallamadan rahatca esle oturup sohbet etmek :) gece uykusunu da erkene cekebilirsiniz sabah biraz erken uyandirip uyku saatlerini kaydirarak
(590 puan) tarafından
Haklısınız gercekden çok bunaldım artik
0 oy
(349 puan) tarafından
Ben anneme bırakıyorum öyle geziyorum en azından kendime vakit ayırıyorum 
0 oy
tarafından
Okul olduğu için 2 senedir gidip geliyoruz 8 ve 3 yaştalar şu an rahatım..tabi önceki seneler zorladılar beni
(590 puan) tarafından
Ahhh bende artık büyütsüm okadar gercekden çok zor :((((
0 oy
(14,271 puan) tarafından

İlk zaman bizim de öyleydi şimdi etrafını gorebilirse araba yürüyorsa iyi :)

0 oy
tarafından
Bende bir tek ben böyleyim diye üzülüyordum çünkü başka anneler ellerinde minicik bebekleri heryeri geziyorlar kanguru ile araba ile bizimki asla durmuyor ağlayınca arabada durmuyor kangurudada durmuyor 
0 oy
tarafından
Siz bide beni düşünün 6 ve 4 yaşındaki kızlarım herşeye ağlar esimle çıkarken ama tekken seslerini çıkarmazlar 1 yaşında oğlum var bisiklete koydum mu sesini çıkarmaz ama bebek arabasına koydum mu Ha bire kalkıyor çıldırtıyor beni 
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Ewet canım niye gezemeyelım
0 oy
tarafından
8 aylik oldu 20 günlükken disari cikmaya basladik simdi kapiyo acinca heycanlaniyor disarda insanlari izliyor herseyi incelemeye calisiyor uykusu geldimi bebwk arabasini yatar pozisyona aliyorum hemen uyuyir zaten maşallah anasi babasi gibi seviyo oglan gezmeyi .d.d
(590 puan) tarafından
Ayy ne güzel benimki uykusu geldimi durmuyo bebek arabasinda
0 oy
tarafından
Doğduğu günden beri geziyorz canm
0 oy
(25,198 puan) tarafından
Alıştır canım çocuk alışkın değil demekki huzursuz oluyo 20 günlükten beri sokaklardayım 2 bucuk yaşında şimdi eve girmiyo ahahah
(590 puan) tarafından
Yok canım dışarı çıkıyoruz yarim saat sonra yada 1 saat sonra uykusu geliyo bebek arabasinda yatmiyo kendi kendine uyumuyo sallamak lazim huysuzlasiyo uyumadikca
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Bizim bugün 40 mız çıktı eşim nöbetçi bn bugün çıkmak istiyorum çıkarınca tek sıkıntı apartmanda arabayla geçebilecek kaldırım yok merdiven var sezeryan olduğum için arabayida kaldiramm ağır o yüzden çıkamıyorum bırr sürede oo beni yoracak
0 oy
(8,123 puan) tarafından

Anasını ağlatıyorum :D

0 oy
(9,682 puan) tarafından
Market vs giderim sorun olmaz ama gezmeye yok içimden gelmez çünkü durmaz dışarda avm de yerinde sürekli pesinde olmam gerek anlamı kalmıyor gitmemin..ama arkadaşa evine vs gidebilirim 2.5 yasinda oglum 
0 oy
(3,786 puan) tarafından
Kaç aylık bebiş canım 
(590 puan) tarafından
8 aylık oldu yeni

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,441,400 soru

23,692,905 cevap

311,101 kullanıcı

...