Bnmk bakmıyor kızlar ya çıldırıyorum... Arkadaşlarımın kayınvalideleri çocuklara kendi evladı gibi bakıyor bnmki bakmıyor.. 17 aylık bebeğim.
Çalışıyorum bugün boş günüm normalde acil bir iş için iş yerine çağırdılar 3 4 saatlik. Annem bakıyor normalde annem de bugün boş diye çarşıya gitmiş. Tesadüfen kayınvalidem buradaki evindeydi bugün bir iş için gelmiş kayinpederimle. Normalde burdan 2 saat uzakta kaliyolar. Biz bakarız getir getir dedi. Mecbur kaldım babamnesi sonuçta bakar dedim normalde 1 saatten fazla birakmisligim yok o da bir en fazla iki defa birakmisimdir. Zaten tam uyku saatiydi çocuğun 2 saat uyur kalkar yemeğini yer ben gelirim dedim. Aceleden çocuğu uyutmadan çıktım ben uyuturum dedi. Ben de çantasına çorbasını muzunu falan koydum uyannca yer diye. Neyse çocuğun uyku saati çok geçti arıyorum uyumadi daha dedi. Sonra yine aradım dedi ki içini ceke çeke ağladı ağladı telefon izleyerek uyudu. Sadece yarım saat uyumuş evde ses oldu ondan yarım saat sonra uyandı dedi normalde iki saat uyuyan çocuk. Neyse ben geldim akşama doğru. Çocuk sadece yarım saat uyumuş. Kaynanam çocuğun çantasındaki yemekleri bile cikarmamis çantadan yedirmeyi bırak... Çocuk aç aç saatlerce durmuş. Altını hiç değiştirmemiş bezi dolmuş. Biz geldik kendi balkondaydi gördük çocuğu içeri koymuş eline iki tane bebe bisküvisi vermiş bir de telefon vermiş eline kendi balkonda... O kadar sinir oldum ki. Telefonla sustu anca diyor. Anne ben telefon vermiyorum çocuğa dedim napayım emzireyim mı diyo sen emziriyorsun susuyo diyo. O kdr sinir oldum ki bir ay sonra gelcem diyo bu eve çocuğa ben bakarım diyor ben nasıl guveneyim Allah aşkına babanne dediğin toruna iyi bakmaz mı ya bnmki hiç umursamiyor resmen...