Doğurganlık döneminde tek ilişkiyle hamile kaldım mı?

0 oy
268 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (25 puan) tarafından

Kızlar bişey daha sormam gerek sizlere ilk soruma cevap verenlere teşekkür ederim öncelikle herkese Allahım sağlıklı Hayırlı Evlat Nasip etsin sorum şu adetim bittikten sonra 3-4 gün sonra doğurkanlık dönemim başlıyordu pazar gecesi ilk doğurkanlık dönemimdi eşimle ilişkiye girdik ve ilk ilişkide korunmadık ondan sonra tekrar 2 gün ara sonra yapmaya devam edecektik maalesef rahatsızlığım başladı bel ağrısı karın ağrısı çok uyku şu aralar rahatsız oldum ve Bidaha yapamadık tekte yapanlar hamile kalan varmı ? Lütfen 🥺 yardımcı olur doğurkanlık dönemim cumartesi gece bitiyor

9 Cevaplar

0 oy
önce (2,040 puan) tarafından

ahh ahhh kanayan yaram . malesefki ben . koskoca bir ay icinde tek iliski. allah kahretmesinki sonucta hamilelik. ben ihtimal vermedigim icin hic geciktigimi bile anlamadim. foto galerimden bahtimda son adet tarihime buldum 13 gun gecikme olmusum. tesaduf eseri aaa ben bayadir adet olmuyorum en son nezaman oldumki diye konusurken kuzenlerimle geciktigimi farkedip foto galerimden en son nezaman nerde regl halindeydim bulmaya calisarak ogrenmistim . 

önce (25 puan) tarafından

Nasıl yani canım anlamadım ? Ben

-Reklam-
0 oy
önce (203 puan) tarafından

Ben canım iki çocuğuma da ayda tek ilişkiyle hamile kaldım biri bilerek isteyerek oldu 6 ay korunmadık olmuyordu sonra o ay tek ilişkiyle oldu şuan ki gebeliğim de sürpriz oldu adet bitimi tek ilişkiyle oldu aksine korunduğumuzu düşünüyorduk geri çekilme yöntemiyle 

önce (25 puan) tarafından

Maşllah allahım analı babali büyütmeyi Rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah doğurganlık döneminde mi yaptınız

önce (203 puan) tarafından

İkiside adet bitiminde oldu canım zaten yumurtlama da o dönemde oluyor çok teşekkür ederim Rabbim seninse gönlüne göre versin inşallah 

0 oy
önce (385 puan) tarafından

Üstüne titremediğinizde bence daha çabuk Bi şekilde hamile kalırsınız ben spiral çıkardım 6 7 ay boyunca hamile kalmadım tam artık vazgeçtim tek çocuğum bana yeter dedim adet dönemini bekledim baktım bide ne 2 ay olmuş ben adet görmemişim hiç zere fark etmemişim sonra kadın doğuma randevu aldım gitim bana dedi bebeğin kalp atışı bile oluşmuş  bence sende çok sok takma kafana  ben adet tarihimi bile bilmiyordum onu ultrason belirledi 

önce (49 puan) tarafından

Adet olmadığınızı nasıl fark etmiyorsunuz ben 1 gün geçse anlarım. Ve bu gebeliğim de regli günüm sade 1 gün geçti hemen test yaptım hatta çocuk planımız yoktu. Kötü anlamda sormadım ben mi çok takıntılıyım acaba diye şey yaptım

önce (385 puan) tarafından

O dönem çok zor zamanlardan geçiyordum o yüzden fark edemedim  normalde de adetim düzensiz Di yerleşme kanamasını bile fark etmemiştim malesef  

Farkındayım zaten kötü Bi anlamda sormadığını 

0 oy
önce (550 puan) tarafından

Valla ben 7 ay denedim kalamadim . 😂

önce (186,856 puan) tarafından

ne saldirisi gii 

Kanka post açmıştım ya eşim tırda silahlı saldiraya uğradı işinden oldu

🙄😳😳😳 ben gormedim meltooo

Çok şükür bişi olmadı kanka 

gecmis olsun meltom

0 oy
önce (582 puan) tarafından

Ben öyle hamile kaldım bacım. 

0 oy
önce (5,856 puan) tarafından

6 ay istedim her şey denedim olmadı. 7. Ay tek ilişki oldu annemde kalıyordum yurt dışına taşınacağım diye o da tuttu oğlum oldu ama yumurtlama günümdü benim

0 oy
önce (2,848 puan) tarafından

2. Bebeğim öyle oldu. Şuan 4 aylık ve ben yine hamile oldugumdan korkuyorum geçen ay korunmamız başarısızlıkla sonuçlandı. Süt korur diyerek bişi olmaz insallah dedim ama şüpheleniyorum sanki belim kalınlaşmış ve bel ağrım da var. 2. Bebeğimde de böyle belirtilerin vardı. 

0 oy
önce (9,116 puan) tarafından

Yumurtlama dönemi olursa ihtimal var tabikide 

0 oy
önce (9,379 puan) tarafından

Ben ben. Bi kaza oldu ve tam ymurtlama günüymüş hamile kaldım sonra Allah'ın takdiri düşük yaptım 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Doğurganlık döneminde tek ilişki ile hamile kalma şansı nedir?
Doğurganlık döneminde (ovulasyon süreci) korunmasız tek bir cinsel ilişki ile hamile kalma olasılığı, kadının yumurtlama gününe denk gelmesi durumunda yaklaşık yüzde 20 ile 30 civarındadır. Spermler kadın vücudunda uygun ortamda 3 ila 5 gün kadar canlı kalabildiği için, yumurtlama gerçekleşmeden hemen önce girilen bir ilişki de gebelikle sonuçlanabilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Yumurtlama döneminde hamilelik belirtileri ne zaman başlar?
Hamilelik belirtileri genellikle döllenmeden hemen sonra değil, embriyonun rahme yerleştiği süreç olan döllenmeden yaklaşık 6 ila 12 gün sonra ortaya çıkmaya başlar. Karın ağrısı, bel ağrısı ve aşırı uyku hali gibi şikayetler, döllenmeden birkaç gün sonra hissedilmeye başlanabilir ancak bu belirtiler adet öncesi sendromu (PMS) ile çok sık karıştırılmaktadır.
Doğurganlık dönemi takibi nasıl doğru yapılır?
Doğurganlık dönemi takibi, adet döngüsünün düzenine göre hesaplanır; genellikle 28 günde bir adet gören bir kadında yumurtlama, bir sonraki adetin başlamasından yaklaşık 14 gün önce gerçekleşir. Ovulasyon takibi için vücut ısısındaki değişimleri gözlemleyebilir, eczanelerde satılan ovulasyon testlerini kullanabilir veya servikal mukus takibi yaparak en verimli günlerinizi belirleyebilirsiniz.
Adet bittikten sonra hamile kalma ihtimali var mıdır?
Adet kanaması bittikten birkaç gün sonra hamile kalma ihtimali, kısa adet döngüsüne sahip kadınlarda oldukça yüksektir. Sperm hücreleri kadın üreme kanalında uzun süre yaşayabildiği için, adet bitiminden hemen sonra gerçekleşen bir ilişki, erken yumurtlayan kadınlarda gebelik oluşmasına zemin hazırlayabilir.
Hamilelik şüphesinde gebelik testi ne zaman yapılmalıdır?
Hamilelik testi, en erken beklenen adet tarihinin gecikmesiyle veya şüpheli ilişkiden en az 14 gün geçtikten sonra yapılmalıdır. Daha erken yapılan testler, kanda veya idrarda henüz yeterli HCG hormonu seviyesine ulaşılmadığı için yanlış negatif sonuç verme riski taşır, bu yüzden kesin sonuç için adet gecikmesini beklemek en sağlıklısıdır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 511 göst.
0 oy
1 cevap 251 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde gulcanhozan (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 204 göst.
0 oy
21 cevap 1,182 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde emyy (7,100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler