0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (7,765 puan) tarafından
Şu aralar herşey çok fazla gelmeye başladı en ufak şeye kızar oldum tahammülüm kalmadı hiç birşeye ev,çocuk,yemek,koca , eş ailesi bitiriyor bütün enerjilerimi sömürüyor herşey heryerim ağrıyor belkide adet oldum ondan böyle hissediyorum herşeye tek başıma cabalamaktan taktiri bırak ne yaptınki lafını duymaktan sıkıldım annemin yanında gidemiyorum gitsem iyi olur belki ama  siz böyle zamanlarda neler yapıyorsunuz 

9 Cevaplar

0 oy
(4,902 puan) tarafından
Herşeye koşmuyorum yapabildiğim kadar.
(7,765 puan) tarafından
Bende koşmam öyle pek ama işte
-Reklam-
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Herkesi memnun edemezsin kuzu olduğu kadar olmadığı kader demişler. önce kendini iyi hissetmeye çalış gerisi gelir sonra.gelmese de problem değil
(7,765 puan) tarafından
Kız yapmıyorum da şuan mesela evi b.ok goturuyo ben kahve iciyom
(4,658 puan) tarafından
Amaaan eninde sonunda trmizlemicen mi bırak biraz daha kirleniversin.
Benim de oğlan ateşli boğaz enfeksiyonu oldu
Çamaşırlar yıkanmayı bekliyo.nasılsa yıkanır
(7,765 puan) tarafından
Ya orası öyle umrumda değil iş güç üstümde bı yorgunluk kırıklık var
0 oy
(14,123 puan) tarafından

Ya zaman zaman oluyor İnanki ben de dün ağladım :D

(7,765 puan) tarafından
Evet ya dün iyiydim akşama doğru bişey oldu hala gitmedi o ruh hali
0 oy
tarafından
Tam olarak 1 aydır aynı durumdayım. Herşeyi bırakıyorum o anda. Kontrolü bırakıyorum. İyi geliyor mu hayir. Geçmiyor. 
(7,765 puan) tarafından
Geçmiyor vala iş yapmayincada eve sinir oluyorum
tarafından
Aylardır ilk defa dün dedim ellemicem. Dayanamadım aksam kalktım temizlik yaptım. İş batiyor. Ama insanın iç huzuru olmayınca hiçbirinin anlamı yok
(7,765 puan) tarafından
Aynen öyle vala yapılmadan olmuyor daha sinir oluyor insan
0 oy
(936 puan) tarafından
Bı kaç gün saliyorum alıyorum cikiyorum çocukları dışarı geziyoruz çimenlerde yuvarlaniyoruz onlar mutlu olunca bı enerji geliyor akşam sabah yemeği hallediyorum evi topluyorum biraz kaçıyoruz dışarı 
(7,765 puan) tarafından
Ah keşke bende her istediğim zaman çıksam dışarı köyde yaşıyoruz çevremde ev yok doğru düzgün merkeze bir saat oda kendi aracinla
(936 puan) tarafından
Bende köyde oturuyorum kız daha iyi ya kimsenin olmaması çocuklarınla yürüyün bindir arabaları varsa
(7,765 puan) tarafından
Kız gezecek yer yokki öyle orman çevresi hep
(936 puan) tarafından
Nerde oturuyorsun ki
(7,765 puan) tarafından
Antalya'da ama köyde :/
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Böyle zamanlarda çocukları alıp dışarı çıkıyorum 2 saat kadar eve gelmiyorum iyi geliyor 
(7,765 puan) tarafından
Kuzum ben her istediğim zaman gidemiyorum köyde yaşıyorum ancak arabayla onlarda eşim işe gidiyir
0 oy
tarafından
Aynı ben de de öyle    normalde çok severek yaptığım hiç bir şey sevimli gelmiyo gözüme.en ufak şeyler i kafam o kadsr büyütüp çok büyük bir olay var mış gibi  saçma sapan  sinir yapıo içimde 
tarafından
Ahahaha.bağırıyom  bazen  olmadık şeyler e daha çok asık surat ve söylenme var ben de mıy mıy
(7,765 puan) tarafından
Bendede kendi kendime konusuyorum dinleyen olmayınca
tarafından
Eşimin kafasını patlatana  kadar konuşurum  sağolsun güzelce dinler.öneriler verir sarılır öper geçer gider sinirim normal de ama. Haftanın 3 gün ü mesai si  vsr o yüzden  üç gün   hiç görmeden geçiyor bazen   o zaman ben de.daha fazşa sinir okuyo kız.  Akıtamıyom kafam da ki olumsız lukları
(7,765 puan) tarafından
Ay iyi bari moral veriyorsa eşin benimki bazen hiç umursamaz
tarafından
Sağolsun.elimden tutan beni anlayanım sadece o var.o da bunu bilir çok şükür
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Öyle  hissettiğimde kizima sarılıp öpüyorum geciyor;))
(7,765 puan) tarafından
Bnm gecmiyor vala ya böyle zamanlarda da onlarda iki kat iş kesiyorlar
(5,749 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ne diyeyim

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 674 göst.
0 oy
2 cevap 127 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 322 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Duruduru (6,046 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 190 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,765 puan) tarafından soruldu

409,741 soru

12,317,858 cevap

38,880 kullanıcı

Kategoriler

...