Kızlar bugün eşimi görümcem aramış bu sene mezuna kaldı üniversite sınavına hazırlanacak bir küçük kaynım da lise sonda oda üniversiteye hazırlanacakmış. Babası ikisinide dershaneye yazdırmış. Bugün görümcem arayıp 5000 lira para istemiş dershaneye ödeyecekmiş eşimde gönderemem o kadar yok demiş ne kadar paran varsa gönder diyormuş annesi arkadan. 500 lira gönderdi az önce. Ama o kadar sinir oldum ki sanki ben ve oğlum hiç yokmuş gibi ne kadar paran varsa gömder demesi. Tamam kardeşi yapacak ama bir yere kadar bizde varız. Normalde asla aramazlar adam akıllı ama para meselesi olduğu zaman hemen ararlar eşimde farkında ama yinede bir miktarda olsa gönderiyor. Eşim askere gitti gitmeden önce işten çıktı tazminatla altın yaptık gram lazım olursa dursun dedik askerden dönünce iş bulamazsa falan kullanalım diye o paraya bile göz dikdiler ben hamileydim o zaman bir kere aramadılar bir ihtiyacın var mı nasılsın bebek doğdu mu diye doğduğundan bile haberleri olmadı eşim arayamıyordu zaten yurtdışında yaptı askerliği eltim aradıda o söylemiş yine beni aramadılar eşime mesaj atmışlar hayırlı olsun diye bebek doğduktan sonrada aramadılar hiç ihtiyacınız var mı diye eşim geldi askerden para istemek için aradılar siz olsanız bı durumda nasıl davranırdınız eşime gönderme fazla para diyorum başka zaman aramıyorlar nasılız umurlarında değil diyorum oda haklısın ama ne yapıyım diyor