0 oy
1,628 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,141 puan) tarafından
Malum bileniniz bilir büyük oğlum birinci sınıfa gidiyor bi çocuk var okulun ilk günleri pijamasini indirip şaka yaptım diye söylüyormuş neyse annesi olacak mahlukati uyardım dünde hem benim hem başka çocukların poposuna vurup pipilerini avucluyormus çocuğun tabiriyle anası olacak pisliği aradım yazdım kadın çocuğum yapmaz diyor bir benim çocuğum değil bu olayı watsap grubuna yazınca annelerine söyleyen çocuklarda olmuş banada yaptı diye kiminin tehdit ederek oyuncağını kimin parasını alıyormuş öğretmene anlattik konusacagim dedi patlamak uzereyim çocuğu onu yetiştiremeyen ukala anasını parçalamak istiyorum nasil koruyacağız çocuklarimizi 

23 Cevaplar

+1 oy
(627 puan) tarafından

Kesinlikle aileden geliyor. Demekki evde öğrendi yada Mahallesi'nde. Kesinlikle imza toplayıp çocuğun başka bir okula gitmesini isteyin. Bu bence en büyük engel, zihinsel engelli ondan normaldir. Ahlaksızlık resmen. Benim oğlumun okulunda ona benzer bir çocuk vardı en son bir ufacık kızın başını yaktı. Okul ayaklandı ama olan oldu. Çocuğun yanında kim bilir neler oluyor ki böyle.

(3,141 puan) tarafından
Aynen bende aile kaynaklı olduğunu düşünüyorum canım zaten seneye okullar ayrılacak hemen uzaklaştıracagim insallah
(627 puan) tarafından
Rabbim ıslah etsin ama o çocuğun sonu iyi değil. Bizim ilkokulda öyle bir çocuk vardı herkesin poposuna vururdu bir gün bana yapınca dövdüm onu ama ceza aldım. Sonra lisede aynı okuldaydık bir duydukki okulda 3 kıza tecavüz etmiş kanımız dondu. 3. Kız ailesine söyleyince diğer kızlarda söylemiş. Kurtuldu okul ondan ama o kızlara ne oldu bilmiyorum. Çok kötü kesinlikle bir pedegoga gidip tedavi alması lazım yoksa ilerisi bu
(3,141 puan) tarafından
Off çok fena yaa midem bulandı
(627 puan) tarafından
Aileden geliyor herşey. Benim oğlum anne kızlar çıkma teklifi ediyor sinir oluyorum diyor. Ben istemiyorum diyor, aferin diyorum. Daha siz çocuksunuz diyorum. Daha yanımda üzerini değiştirmez çok utangaç ve çekingen. Bazen başka çocukları görüyorum şükrediyorum. Bizim elimizde herşey onlar boş bir kağıt dolduranda biziz.
(3,141 puan) tarafından
Kesinlikle canım herşeyin zamanı var askinda cocuklugunda çocuk çocuk kalmalı aile zaten iyi yetiştirirse kafası başka şeye çalışmaz
-Reklam-
0 oy
(4,759 puan) tarafından
Yok artık o küçücük çocuk mu böyle terör estiriyor 
(4,759 puan) tarafından
Böyleleri yüzünden milletin çocuklarının başına onca şey geliyor kuzum onun ağzına bir tane çakacaksın terbiyesiz çocuğunu iyi yetiştirin
(3,141 puan) tarafından
Valla onu da düşünüyorum cuma günü hanfendi gelecekmiş ağzının payını verecem h
(4,759 puan) tarafından
Ağzının ortasına yapıştır
(3,141 puan) tarafından
Kendimi tutmaycam zaten
(4,759 puan) tarafından
Tutma kuzum tutma bence
0 oy
tarafından
Yok artık ya işte böyle yapa yapa bu çocuklar sapik oluyo neymiş benim çocuğum yapmaz bilip bilmeden hemen
(3,141 puan) tarafından
Geleceğin tecavüzcüleri böyle yetişiyor iste
tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
tarafından

Nasıl anne babalar var ya:angry: kim bilir çocuğun yanında ne yapıyorlar da çocuk da arkadaşlarına yapıyor

(3,141 puan) tarafından
Oda geliyor bizim çocukları zehirliyor
tarafından
Şikayet edin bari
tarafından
Geldim kuzum ya dayanamadım☺
(3,141 puan) tarafından
Kime edeyim kız hocaya dedik bakalım ancak konusur
tarafından
Ben on kere sildim yükledim ama şifremi kaydettim:D
0 oy
tarafından

Kanı bozuk demekki öğreten kişiye bakcaksın benim de başıma gelen geldiya işde postuma baksana vay beee 

(3,141 puan) tarafından
Yok ya dünyanın çivisi cıktı gördüm senin postunuda güvenme  canım kimseye
tarafından
Allah bildiği gibi yapsın
(3,141 puan) tarafından
Amin amin aminn
0 oy
(5,440 puan) tarafından

Hayret bisi bu yaşta neden böyle ki :(

(3,141 puan) tarafından
Tamammen aileden kaynaklı yoksa nereden öğrenecek
(5,440 puan) tarafından
Oyledr tabi cnm :/
0 oy
tarafından
Ayy ne yazıkki böyle saçma zihniyetli insanlar var benim çocuğum yapmaz!!!! En nefret ettiğim anne tipidir 
(3,141 puan) tarafından
Canım benim oğlan yapsa parçalardım onu ama kadın vurdum duymazin teki neymiş bebegi varmış
tarafından
İşte anne baba terbiye vermeyince öyle şeyler yapıyorlar
Sonra "ben erkeğim her şeyi yaparım" zihniyetli çocuklar oluyorlar
(3,141 puan) tarafından
Allah onları kahretsin sonra gelip suçsuz masum çocukları mahvediyorlar
0 oy
(1,656 puan) tarafından
Zaten çocuklar napıyorsa hep annelerin sorumsuzluğundan kaynaklanıyor 
(3,141 puan) tarafından
Kesinlikle canım .
0 oy
tarafından
cinsel kimliklerini tanimaya calisiyorlar anne babalari ilgili olmadigi icin ne yazikki bu sekilde oluyor cok korkiyorum bu devirden koruyamamaktan yavrumu nasil buyutucez bak unutmustum yine aklima geldi 
(3,141 puan) tarafından
Annesinin egitemedigine biz ne yapabiliriz ki kuzum
tarafından
rabbim korusun evlatlarımızı ogretmen ne dedi peki
(3,141 puan) tarafından
Sok oldu Vurmasını falan biliyordum da dedi şaşırdı afalladı ben konuşacağım velisiyle dedi
tarafından
insallah düzelir cocuk
(3,141 puan) tarafından
Inşallah canım.
0 oy
tarafından
Her şey anne baba da bitiyo işte kim bikir bizim çocukların sıra arkadaşları nasıl olck
(3,141 puan) tarafından
Allah iyilerle karsilastirsin kuzum
0 oy
(926 puan) tarafından
Ayy bazı anneler var çocukları napsa çocuğum yapmaz falan diye insanı deli ediyolar
(3,141 puan) tarafından
Bu kadında tam öyle
(926 puan) tarafından
Inşallah  bi çözüm bulunur.coxuklar çok etkilenir
(3,141 puan) tarafından
Sanmıyorum canım o kadınla
(926 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun
(3,141 puan) tarafından
Amin inşallah sağol canım
0 oy
(468 puan) tarafından
Bizim alt komşuda öyle yetiştiriyor bide övünerek anlatıyor benim oğlum dayak atan olacak diye. inşallah kurtulursunuz
(3,141 puan) tarafından
Pislikler ya birde marifetmiş gibi anlatıyorlar
0 oy
tarafından
Çok üzücü bir durum. Öğretmenle kalmayın bu basit bir durum değil, müdüre gidin eğer gereği yapılmaz eğe bu çocukla ilgili bir kez daha bir şey olursa milli eğitemi arayacağım ne gerekiyorsa gerekli yerlere haber vereceğim de. Bunu yaparken isminin gizli tutulmasını talep etmeyi unutma, aile normal değil anladığım kadarıyla dert almayın başınıza. 

Evde eğitilemeyen çocukları okul, öğretmen ne kadar düzeltebilir ki. Allahım akıl fikir versin. Hala neyi kabul etmiyor acaba. Çocuğunu düzeltmek varken neden çanak tutarsın bu hareketlerine mübarek kadın. Allahım korusun kollasın çoluk çocuklarımızı, çok zor vallahi neyden korumaya çalışacağız şaştık kaldık :/ . Akran zorbalığı, tecavüz, taciz hapçı, gaspçı,. Allahım yar ve yardımcımız olsun.
(3,141 puan) tarafından
Amin inşallah sağol canım dediklerini aynen yapacağım
0 oy
tarafından
Valla bazi aileler nasil cocuk yetistiriyor gormen lazim. Cocuk problemli ise yuzde doksan ailede sikinti oluyor. Bence cocuktan cok aieyi egitmek lazim
(3,141 puan) tarafından
Ama birde aile kabul etse bunu
tarafından
Iste kabul etmedigi icin cocuk yaptiginin yanlis oldugunu düşünmüyor.  Nasil her daim ailem guveniyor bana mantiginda
(3,141 puan) tarafından
Ama valla bugün kadın okula gelecek konuşmak için canına okuyacağım
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Bu yasta bunu yapan yarin neler yapmaz 
(3,141 puan) tarafından
Hah işte geleceğin tescilli tecavüzcusu
0 oy
(1,984 puan) tarafından
Canım yanlış anlama bu dediğimi ama ben çocuğa değil annesine mana bulurum o çocuktan biyerden görmese uygulamaz aynısını yeri geliyor ufacık aylık bebekler bile el hareketi yapıyor buda aileden kaynkli kadına ağzına geleni saymkta haklısın canım yetistirmesini bilmeli insan
(3,141 puan) tarafından
Kız o bana diyor sen yalan diyon benim çocuğum yapmaz vs diye demek ki sen evde yapıyon kocanla oda gelip yaşıtlarına yapıyor
(1,984 puan) tarafından
Tamam canım bende ondan bahsediyorum ya zaten çocuğa mana yok ailesinde hata
0 oy
tarafından
Ayyyyy ben okurken ogluma yapilmis gibi oldu ne demek bh davranislar. Cocugunu takibe kal kuzum bak allah gostermesin bh hareketler hic normal degil vallahi kanim dondu
(3,141 puan) tarafından
Evet canım 1 e
tarafından
Baska okula verme sansun varsa al cocugunu canim 6 yasinda bir cocuk nasil yapabilir  boyle seyler
(3,141 puan) tarafından
Yok malesef canım 2nci sınıfta tam gün olacak okul yapılıyor ayrılacak sınıflar onu bekliyoruz ama kim alacak ki bir çok çocuğa yapıyormus bunu el birligiyle sindirmek lazım diye düşünüyorum
tarafından
Yani o cocugu atmak lazim
(3,141 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Yazik ya gercekten annesi o çocugu boyle yapan işte

Kondurmuyo benm cocugum yapmaz demek yerine diger cocuklari veliler dinleyip cocuguyla konusmasi hatta bi cocuk psikologuna goturmesi gerekir insallah öğretmen bi çaresini bulur
(3,141 puan) tarafından
Cagirdim okula gel veliler sana senin çocuğunu anlatsın dedim çocuk bu güven olamz ki canım her an herşeyi yapabilecek zekaya sahipler ama bu başka bir sey
(3,797 puan) tarafından
Tabiki canm aaa cocuktur yapar denilebilcek bisey degil
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Inanmiyorum yaa ihrenc gercekten kucucuk cocuk nerden biliyor boyle seyleri
(3,141 puan) tarafından
Aynen işte ama kadın vurdum duymazin teki kabul etmiyor
(5,517 puan) tarafından
Kabul etmez tabi yaptigi pisligin farkinda degil normalestirmis
(3,141 puan) tarafından
Kesinlikle kzuum allah korusun böylelerinden
(5,517 puan) tarafından
Amin insallahh golbemizden korkar olduk
(3,141 puan) tarafından
Malesef öyle bi duruma getirildi
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Zaten çocuklar ana kucağından okul yollarına düşünce Mahsun Mahsun oluyor. Bir de böyle pislik çocuklar oldu mu çocuk okuldan tiksiniyor iyice. Peşini bırakma canım. Çocuğuna edep ahlak görgü öğretsin. Senin çocuğunu kimsenin huzursuz etmeye hakkı yok
(3,141 puan) tarafından
Aynen öyle yok birakmayacam onun gibiler bizimkileri harcasın diye mi büyütüyoruz sanki çocuk tam bi fırlama allah korusun ya

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,024 göst.
21 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 170 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,888 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 151 göst.
0 oy
3 cevap 114 göst.

Kategoriler