0 oy
1,072 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar önceki postumu okuyanlar bilir eşim kredi çekti 6 ay çalışmadı iki çocukla kradayim hem 2 bin kira 3500 kredi ödemesi başlıyor zaten aldığı o kadar asgari ücret mutfak masrafı çocukların bezi masrafı faturalar birsuru gider daha var ve hala ise girmedi çok zor durumdayız kaynanam oğlum benim yanıma gelirse çalışır gel birlik oturalım dedi evlendigimde 2 sene oturduk çok zorlandım ayrı eve çıktım sizce ne yapmalıyım isede giremiyorum çocuklarıma bakicak kimse yok siz olsanız napardiniz 

28 Cevaplar

0 oy
(3,240 puan) tarafından
Çok iyi düşün oyle karar ver 
tarafından
Kabul etmiycem canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ailesinin yaninda calisip kendi evinde neden calismiyor kaynanan benim yanimda calisir dicegine oturup ogluyla bi konuşsaya calissin etsin diye evini duzenini bozma bence calismiyorsa para nerden getiricrk borc borc o borcuda kendi oduceknhic kendini skntiya sokma valla 
tarafından
Haklısın canım bı eşyalarım var haciz alır diye korkuyorum ama ne olursa olsun birlik oturmam bikere oturdum hayatım zindan oldu bidaha asla
tarafından
Haciz kalkti artik diye biliyorum kocanda nasil bi kocaymis ya calismayan adammi olur
tarafından
O kadar haklısın ki bide kiradayiz adam bı ay daha gecse kapinin önüne koyar çocuğum doğdu kıyafet bile alamadım burdan sağolsun bı abla bı poşet bebek elbisesi gönderdi bana onları giydiriryorim
tarafından
Kaynananin derdi ne ki madem bukdar dusunuyor maddi yardim etsin yda cocuklara baksin ama sen calisipta kocanin evde oturmasna musade etme birak o duşunsun kendi ailenden destek goruyorsan 5 kurus harcama yapma kocana yemek yapma evde brsey yok de  ac kalsin anlasn
0 oy
(8,021 puan) tarafından
Kaynananın amacı size yardım etmek değil. Öyle olsaydı çocuklarına bakardı maddi destek sağlardı. O sizi yönetmek istiyor. Kabul etme. Kocan ailesine güvenerek mi evlendi seninle? Biraz sorumluluğunu bilsin.
tarafından
Çok haklısın canım zaten herşeye karışan biri
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Kendinize bakamadınız düştünüz yine eline der dahada sittin sene ayrılamazsn o evden eşin neden çalışmıyormuş paşa
tarafından
Haklısın canım zaten zor ayrı eve çıktım birakmiolardi evimi bile eşyaları ailem aldı bı çöp almadialr açlıktan ölsem gitmem daha
(7,791 puan) tarafından
Gitme eşini tehdit et hiç mi işe girmiyo artık eşin olmasın
tarafından
Hastayım diyor yalandan annesinin yanında otururken pazar günü bile calisirdi
(7,791 puan) tarafından
Özür dilerim ama ondan koca olmaz
tarafından
Haklısın
0 oy
tarafından
Beraber oturmak için sanki komplo kurmuşlar gibi hissettim anne ogul birlik yapmıslar gibi
tarafından
Bende öyle düşündüm ve eminim ki beraber oturmayı kabul etsem eşim direk ise giricek
(3,896 puan) tarafından
Bence çok alçakça bir insanın eşi böyleyse kime güvenecek?? Ben ilk evlenirken bunlari düşünmedim eşim benim yerime düşünmüş ayrı oturacağız diye diretmiş ayrıyız.
(3,896 puan) tarafından
Birde evimizde kiraci vardi evlenmeden birkaç ay önce daireyi boşalttı.
tarafından
Helal olsun iyi sahip çıkmış sana
(3,896 puan) tarafından
İnsallah Allahım sana da nasip etsin.
0 oy
(6,437 puan) tarafından
2 yıl oturmuşsunuz olsa o zman olurdu olmadı ki taşındın tekrar gitmek bana göre doğru değil geçinemediler geri geldiler diyede herkesin ağzında olacaksın eşinde neden çalışmıyor oraya gidince nasıl çalışacak anlamadım bence hiç taşınma git çalış de sürekli seni belki götürmek için böyle bir yola giriyor
tarafından
Ayne anne oğul oyun yapıyorlar bana
(6,437 puan) tarafından
Hayır o oyuna gelme ayrılırım de gerekirse 6 ay çalışmamak ne demek kirada bide bu sorumsuzluğu yapıyor ki afedersin g.tü yok annesi gil bakacak size o da kahvede arkadaşlarıyla otursun oldu
tarafından
Sinir krizi geçiriyorum hergun çocuklarıma üzülüyorum
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Bence bunlar yolunu bulmuşlar ve plan yapılmış sen çalışma oğlum ne de olsa sıkıya gelince birlik oturmayi kabul edecek die seni şuan siniyorlar valla anasının evinde pazar gunleri bile çalışan adam neden kendi evinde çalışmaz birlik oturmayi kabul etme git ailene onlar seni içe almaya çalışıyor gidersen bida cikamiycaksn bunu bile bile git 
tarafından
Asla gitmem zor kurtuldum eşyalarımı bile ailem aldi
0 oy
(52,313 puan) tarafından
git kaynananinnyanina ama ise girme bu sefer esin sana guvenip hic calismaz

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 759 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Berfingok (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 292 göst.
13 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayatzor (97 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 103 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Meleknur33 (101 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 113 göst.
21 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde _GaRDeNYa_ (524 puan) tarafından soruldu

413,601 soru

12,451,132 cevap

46,315 kullanıcı

Kategoriler

...