0 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Canlar kızım 8 yasında inan herşeyi unutmusum

3 aylik bebem var ve sürekli kafasını kaldırıp duruyor oturmak ister gibi ne zaman destekli oturtmaya basladiniz çocuklarınızı?:silly:

13 Cevaplar

0 oy
(7,459 puan) tarafından
Tamda bu aylarda başlamıştık ama kısa kısa ve destekli kucağımızda
tarafından
Bende acaba erken mi dedim sürekli destekli oturmak istiyor otursa rahatlicak sanki :)
(7,459 puan) tarafından
Çok kısa kısa başla canım eğer hazır olduğunu belli ediyorsa ama yormadan
tarafından
Evet belli ediyor canım koltukta yarim oturttum dun ama acaba hata mi yapıyorum diye düşündüm
(7,459 puan) tarafından
Biz yavaş yavaş başlamıştık ama yarım yarım şimdi 14 aylık hiç bir sorun olmadı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oyy yerim ben onu ya maşallah şimdi ne tatlıdır 
tarafından
He vallah herkesin evladı kendine tatlı ama benimki de banaaa bal serbet geliyor :))
tarafından
Baldır baldan tatlıdır ♡
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Benim kızımda öyleydi 5 aylık olmadan oturtma dedi doktor. 
tarafından
Ay tamamen unuttum valla:)
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Benim bildiğim 4 aylıkken destekli başlanıyo ilk 5 dk sonra 10 dk falan gibi
tarafından
Yaaaa sanki otursa rahatlicak gibi sürekli oturur pozisyona getiryor kendini kucağımda :)
(1,456 puan) tarafından
Daha erken canım oturtma ama elinle bacaklarını destekle hafif oturtur gibi yap gaz çıkarmasına da yardımcı olur :)
tarafından
Sağol kuzucum teşekkür ederim:)
(1,456 puan) tarafından
Rica ederim canım:)
0 oy
tarafından
5 aydan önce oturtmak doğru değil 5 aydan sonra küçük küçük oturtulur küçük daha beli ağrır
tarafından
Kız çok fena ya ben boyle hırslı bir bebek görmedim diger kızım hic boyle değildi maşallah deyim de:)
tarafından
Benimkide öyleydi inşallah büyüdükçe benimkine benzemez ateş gibi hiç yer bırakmıyor 3 aydıkken beşiğin kenarlarına tutunup yukarı çekiyordu kendini
tarafından
Ay evet benimki de öyle yüzüstü yatiriyorum kollarıyla bacaklarıyla kendini sürüklüyor emekler gibi :)
tarafından
Hahahaga ay bu bebeler
tarafından
Valla ya esim diyor anne hırslı baba hırslı ne bekliyordun çocukta böyle olacak tabi diye:)
tarafından
Hahaga haklı
0 oy
tarafından
Cok erken canim ya, 5 aydan sonra az az yarim yarim kucakta baslaniyor.
tarafından
Valla unutmusum canım ya sürekli oturur pozisyona getiriyor kendini acaba mi dedim :)
tarafından
Yok bakma sen ona daha minnak annesi :)
0 oy
(1,992 puan) tarafından
4 aydan önce önerilyor 

5-10 dk oturtabilirsin 

5 buçuk ayda desteksiz oturdu kızım
tarafından
Çok sağol kuşum unutmusum resmen :)
0 oy
(2,191 puan) tarafından
5 aydan önce onerlimiyor bize öyle demişti doktor kucağımda az az 5 ci ayda oturuyordu eğik şekilde tam olarak  mama sandalyesine falan  ben 6 ci ayda oturtmaya başladım 
tarafından
Yok kiz bende tam oturtmam ama sanki böyle yarim pozisyonda oturmak istiyor gibi benim zilli:)
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Benim.oglan da 3 aylıkken oturmak istiyordu yani dogruluyordu kucağımda hafif eğim olunca. Cocuk doktoruna söyledim kendi isteyip doğruluğunda otursun ama çok oturur pozisyonda tutma gelişimine engel olma demişti mende müsade ettim. 6 buçuk aylıkken oğlum desteksiz oturuyordu.
tarafından
Ay benimki de öyle ya com hırslı bir bebek ben boyle çocuk görmedim maşallah ne yegenlerim nede ilk kızım boyle değildi :)
(3,164 puan) tarafından
Gene de sor sen doktora ama bence oturmak istiyorsa oturabilir
tarafından
Pazartesi gidicem canım bakalım sorarım sağol:)
0 oy
(11,690 puan) tarafından
Bende oyleydim. =D ana bir baktım bebek bakmayı unutmuşum. 4. Aydan basladık biz kuzum drstekli 5 dk filan
tarafından
Utanıyorum da birilerine sormaya sanki hic buyutmemis dicekler diye ama unutuyormus insan :))
0 oy
tarafından
5 aylıkken destekli oturttum 6.5 aylıkken kendisi desteksiz oturdu 
tarafından
Daha erken o zaman benimde az daha beklesin zilli :)
0 oy
tarafından
Henüz çok erken. Ben 6.5 aylıkken baslattim. İlk etapta 10 dk sonra yavas yavas sureyi arttirdim.
tarafından
Ama benim zilli oturmak istiyor gibi yapıyor kendini hep sanki otursa rahatlucak gibi :)
0 oy
(2,467 puan) tarafından
4 aydan sonra cok az kucakta başladık hani oyle bir kac dk 6 aylıkken emekledi kendi oturdu kizim
tarafından
Galiba benim zilli de erken başlıcak herşeye canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 293 göst.
2 Kasım 2022 Aile kategorisinde Ceylannn (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 221 göst.
2 Kasım 2022 Aile kategorisinde Ceylannn (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,755 göst.
24 Ocak 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
20 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kuzucuklarin annesi (3,024 puan) tarafından soruldu

406,026 soru

12,171,663 cevap

36,640 kullanıcı

...