0 oy
595 göst.
Diğer kategorisinde (61 puan) tarafından
Kızlar hastayım hem inanılmaz ishal hem eklem ağrıları hem de regl oldum felaket yani sancıdan çıkamıyorum yataktan. Eşim gelmiş diyor ki bu kadar saat yatılmaz işte uyuyunca geçiyor mu kalk biraz yanımızda otur vs vs yani. Ben dedim ki çok hastayım falan açıkladım. Yok o kadar hasta değilsin bişey olmaz modunda. Ben de kızdım kendisine vicdansızsın sen falan diye baya bağırdım bişey demedi çünkü hatasının farkında. Sonra gelmiş diyor ki biraz daha iyi misin. Dedim git başımdan Allah aşkına. Ya gerçekten benim babam böyleydi hatırlıyorum annem hasta olunca yok hasta değilsin yok abartma yok yanımızda otur falan derdi kadını çileden çıkarırdı. Üzerine eşim böyle olunca acaba dedim erkeklerin bir kısmı böyle mi? 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Başım ağrıyor desem yat dinlen ben işleri hallederim der. Allah bin kere razı olsun.

Senin kocana ve onun gibilere Allah merhamet versin ☹️
-Reklam-
0 oy
(13,473 puan) tarafından
Kadınlar babaları gibi bi adamla evleniyor genelde sanırım ama benim eşim o konuda nasıl bilmiyorum 4 senelik evliyim hasta olmadım hiç öyle çok şükür ama laf etmez diye düşünüyorum 
0 oy
tarafından

Aynı durumdayiz ben doğum yaprim 3gunu kalk der korana oldum diyor his ikinci günü kalk gel yanımda otur yatmak la koranami geçer sende kendini tam asaga vurma Allah'tan arıyorsun zaten:D

0 oy
(4,155 puan) tarafından
Hasta olunca bilmem de doğum yaptıktan sonra tamamen tuhaf bisey oldu 
0 oy
(8,355 puan) tarafından
Ben hasta olunca esim bsy yaptirmaz genelde
0 oy
(7,120 puan) tarafından
Başkalarını bilmem ama eşim elinden geleni yapar canım. Sabah uyandım boynum tutulmuş krem sürüyor, sık sık masaj yapıyor Allah razı olsun.
0 oy
(37 puan) tarafından
Valla geneli böyle canım ama kendileri hasta olunca bir naz bir naz Benim eşimde önceden ben hastalanınca geçer geçer bişey olmaz derdi ama annesiyle bacısı hastalansın onlara elleriyle bakardı kalk hastaneye gidelim falan derdi bana bir bardak su vermezdi 
0 oy
(8,581 puan) tarafından
Sadece dikat etmiyon  hasta oluyon der ama kalk demez kendime geleseye kadar 
0 oy
(13,620 puan) tarafından
Yok canım benimki suratım duşsa sorar hemen geçen gün başım ağrıyordu parol yokmuş gittı aldı geldı masaj yaptı başıma. Vazifesi canım 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 339 göst.
20 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 444 göst.
18 Ekim 2021 Aile kategorisinde zmrt_ (1,621 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 459 göst.
11 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Beyzaas1 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,068 göst.