+1 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (6,853 puan) tarafından
Hanımlar sadece merak ediyom ben inanmiyom da herkes öyle diyince aklmida soru işareti kaldı ya,oğlum 2 yaşını bitirdi ama anne baba dede nene gel ver ne demesini biliyor ama cümle kuramıyor her önüne gelende sen daha küçükken yumurta yedirdim ondan konuşmuyor diyor kayinimda dün eşime söylemiş eşim dedi de yok öyle bişey inanmıyor sacama sapan şeyleri gelip bana söyleme dedim ama ne bilim herkes öyle diyince....

9 Cevaplar

0 oy
(7,456 puan) tarafından
Ne saçma sapan şeyler ya cahilce..
-Reklam-
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Doğrudur diyip geçseydin
0 oy
(3,110 puan) tarafından
İlk defa duydum 
0 oy
(12,793 puan) tarafından
O zaman şuan ülkenin çocuklarının yarısı konuşmuyor olurdu

Öyle saçma şey mi olur 
0 oy
(11,927 puan) tarafından
O zaman cumlemız dılsız olurmusuz. 
0 oy
tarafından
Yani gülemedim bıle ya komık bıle degıl
0 oy
(2,947 puan) tarafından
Konu hakkında fikrim yok ama sencede çok saçma değil mi ne zaman bilinçli olacağız böyle şeyleri uydurup uydurup insanların canını sıkmayacagiz çok merak ediyorum. Sinek viziltisi olsun kulağında boşver bacım.
(6,853 puan) tarafından
Hmm inanın hiç takmazdim ama hani eşimede söylüyorlar arkadaş çevresi falan dün gece bana söyledi çocuğa yumurta veriyorsun ondan konuşmuyor bende ne alaka dedim herkes veriyor ben verdim de çocuk dilsiz mi oldu dedim bişey demedi ama aklım çok karışıyor..
(2,947 puan) tarafından
Allah'ım ya ne kadar cahilce yapma bacım öyle seymi olur vallahi ilk senden duydum böyle birşey yok ne tıpta ne başka yerde. Kimseye ne verdiğini söyleme. Anneler zayıf hep bu yüzden yapıyorlar senin skntinin üstüne vicdan yaptırıyorlar ne diyim
0 oy
(224 puan) tarafından
Herkesi dinlersen psikolojin bozulur. Her çocuğun konuşma, yürüme,oturma vs zamanı farklıdır. Kendini hazır hissettiğinde konuşur zaten. 
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Kız herkez küçük yaşta yumurta yediriyor.Hatta hemşire bebeğim 6 aylıkken demişti kahvaltısında yumurta peynir her sabah ver diye bende veriyorum.İlk çocuğum 4 yaşında konuştu şu an 5 oldu sayilir konusuyor ama 3 yasinda hiçbir şey diyemiyordu.3 buçuk olunca aniden açıldı bazı çocuklar aniden açılır herkes erkenden konuşamaz.
(3,896 puan) tarafından
Benim etrafimda da cahil cok var hatta okumuş ama eski kafalı batılılara çok inanmış olanlar da var hiçbirine laf anlatamazsin.

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 523 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Pamira (6,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 117 göst.
15 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 310 göst.