0 oy
325 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (156 puan) tarafından
Kızlar ben tam 45 gündür aralıklı oruç yapıyorum ve çok şükür 8 kilo verdim. 45 gün sadece yürüyüş yaptım ve dün spora başlayayım dedim ip atladım ve stepper denen bir alet var onunla çalıştım. Bu sabah yarım kilo fazla çıktım. Dedim belki kaslarım şişmiştir yine de bir araştırayım. Pek bir şey anlamadım birisi diyor ki stepper kas geliştirir kilo veremezsiniz alırsınız birisi diyor ki çok güzel bölgesel incelme yapar yarım saatte 300-400 kalori yakarsınız hiç anlamadım. Şimdi şuanki kilomda kalmak istemiyorum daha bi 8 kilom var vermek istediğim. Sizce bu steppera devam etmeli miyim yoksa istediğim kiloya inince mi başlamalıyım??

5 Cevaplar

0 oy
(1,926 puan) tarafından
1 günde kadın şişeceğini sanmıyorum Adetiniz yakında ödem olabilir. 
(1,926 puan) tarafından
Tel uygulamaları var başlangıç düzeyi ile başladın mı oradan
(156 puan) tarafından
Hayır hiç uygulama ile yapmadım direkt pozisyonda durup süre tuttum. Bel oyuğu güzel şey de ah şu basen olmasa :D benim belim 63 cm basen 105 böyle olunca aşırı göze batıyor yürüyen basen gibi. Yani tek sıkıntım basen aslında ona da etki eder mi plank
(1,926 puan) tarafından
Bacak egzersizleri plank uygulamasını indireceksiniz Google playdan. Epey yol almışsın inşallah halledersin canım
(156 puan) tarafından
Böyle bölgesel programları olduğunu bilmiyordum sağol canım muhakkak bakacağım :)
(124 puan) tarafından
8 kilo canim simdi bölgesel zayıflamaya kayit oldum
-Reklam-
0 oy
(1,926 puan) tarafından

Bak bu canım 

image

(156 puan) tarafından
Ha bunu biliyorum denemiştim bir ara. Ben plankı bölgesel olarak uyarlamışlar sandım bir an :D bunu denedim ama çok sonuç alamadım çok uzun süre de yapmadım ama. Bir ara Leslie yapmıştım o daha etkili olmuştu
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Evet canım kas şişiyor ilk zman kilo alır gibi olur bir iki hafta içinde verdiğini anlarsin kasların dolmuş vücudun yapılanmış olur 
(156 puan) tarafından
Ha yani bir iki hafta sonra aynı kilo vermeye devam ederim değil mi. Kas yağdan daha yoğun olduğu için kilo vermeniz azalır yazmışlar makalelere ondan endişelendim
(7,106 puan) tarafından
Aynen öyle aslında kilo almıyorsun kilo dağılımı oluyor canım düzelir en geç 3 haftada kaslar dolumu tamamlar eğer hergun yapıyorsanız sonra kiloların gittiğini yerleştiği vücut şeklini görebilirsiniz
(156 puan) tarafından
Peki bu stepper ı biliyor musun etkili mi sence
(7,106 puan) tarafından
Çok yönlü mu canım sadece bacak mi
(7,106 puan) tarafından
Bacak içinse kalça bacak karın kısmına kadar işe yarar dönmeli ipli ise kollrina da faydası olur hangi yönlü senin ki
(156 puan) tarafından
İpleri var ama kullanmıyorum zaten üst kısımda sorunum yok sadece basen bacak lazım. Dönmeli değil sabit.
(7,106 puan) tarafından
Bacağa çok işe yarar ... İpleri kullanmanı tavsiye ederim kol kaslarını güçlendirir zayıflığını engeller
(156 puan) tarafından
Kullanayım o zaman kollarım güçsüz zaten. 62 kiloyum 54-55 i bir görsem var ya çıldırıcam :D
(7,106 puan) tarafından
Ben metobolizmam hızlı 70 kiloydum doğum yapalı 6 ay oldu geçen ay 70 dim dün tartıldım 62 yım çabuk veriyorum 55 de benim ideal kilom ama 50 ye kadar düşeceğimi biliyorum :)
(156 puan) tarafından
Ben de 71 ile başladım 45 gün oldu tam. Ama baya yavaşladı artık kilo vermem o yüzden spora başlama kararı aldım zaten. Benim metabolizmam baya yavaş arkadan itekleye itekleye anca bu kadar :D
(7,106 puan) tarafından
Acı yemeni tavsiye ederim gerekirse öğün yanına süs biberi ye
(156 puan) tarafından
Antepliyim acının alasını yerim de çocuk emziriyorum pişik oluyor malesef
(7,106 puan) tarafından
Çocuğa geçmez pişik sıcaktan olur açıdan değil:) yada hava alamadığı için olur sute vitamin gider acılık eksilik değil .... Ooo Antep yakınız o zman yok kuşum sen devam et vermişsin kaslar dolsun  vücut yapılanir kilon düşer sende paylaşırsın zayıfladım diye
(156 puan) tarafından
Ulan beni boş yere mi acıdan uzak tuttular o zaman :D sen nerelisin canım
(7,106 puan) tarafından
Yaaa sevdim seni espri yapabilirim sabahtan beri ciddisin diye ciddi takiliyom ya
(7,106 puan) tarafından
K Maraş askom
(156 puan) tarafından
Ciddiyken aşırı ciddi bırakınca da aşırı espriliyim djdmdjdnd (randomu herkese atmam maraşlılara özel djdndh)
(7,106 puan) tarafından
Ay gerildim sana yazarken oku bak hiç bir cevapta bu kadar ciddi değilimdir :) sen güldün ya yıldızlar parladı bak ❤️
(156 puan) tarafından
Ya öğretmen olunca ister istemez bi ciddiyet yükleniyor bünyeye. Halbuki içimdeki şapşik espri yap noğlur diye ağlıyor djdmdbx
(7,106 puan) tarafından
Ne öğretmeni bende çocuk gelişimi okuyorum
(156 puan) tarafından
Rehberlik ve felsefe grubu. Kaç yaşındasın bebek
(7,106 puan) tarafından
Otuza bir kala sen
(156 puan) tarafından
Otuza 4 var daha djdndb ilk üniversiten mi? Seni tanımak isterim yiğidim dkdndb
(7,106 puan) tarafından
Hahah çok iyi ya gencecik bir pınar yok ikinci üni hakkımi kullandım sen
(156 puan) tarafından
Şimdi KPSS'den geldim kafam milyon xjxndb
0 oy
(236 puan) tarafından
Canım diyetini nasıl yapıyorsun neler yiyip içiyosun ?

Hangi saat aralığında yemek yiyorsun ?
(156 puan) tarafından
İlk başladığımda 18 saat açlık 6 saat yeme aralığı uyguladım iki öğün yiyordum. Alışınca tek öğüne düşürdüm buna da omad deniyor. 24 saatte bir yiyorum öğlen 2 veya 3te. Arada serbest gün yapıyorum öyle olunca da en geç 5te yiyorum. Normal oruç günlerinde normal ev yemeklerinden yiyorum her gün muhakkak yoğurt yiyorum. Ekmek hiç yemiyorum tatlı hiç yemiyorum kızartılmış hiçbir şey yemiyorum. Pilavda 3 kaşığı geçmiyorum. Günde 3 litre su ve kayısı kiraz sapı çayı içiyorum hepsi bu :D
(236 puan) tarafından
Teşekkürler:)
0 oy
tarafından

image

sakin bıraktım deme canım yağ bezelerinin yerine su giriyor o yüzden bak bende dün 50 dk spor yaptım bu sabah kalktım 200 Gr fazla gösterdim bikac gün daha devam et ve vereceğini göreceksin
(156 puan) tarafından
Hadi inşallah canım :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
2 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simakopuz (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 231 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 184 göst.
0 oy
0 cevap 57 göst.

410,043 soru

12,328,979 cevap

39,176 kullanıcı

Kategoriler

...