Şöyle yap ağır geliyorsa nefsine her vakit abdestini al ama iki rekât ama bir rekât muhakkak kendini zorla kıl o başın yeter ki secdeyi görsün.
Ayy bide beni desen utaniyorum bu konuda düşünmeye bile. Rabbimden cok utaniyorum hamilelikden once namazımı cok guzel zamanında kılardım sonra sorunlar oldu hamilelikle ilgili antibiyotiklere basladım iğne falan oldum oda bir bacagim tutuldu falan eğiıemedim devam edemedim sonrada bir kıldım bir kılamadım derken ara iycene acıldı doğumdan sonra duzelmisdi sonra yine hamile kaldım sorma sanki hamilelik bahaneymiş gibi oldum hala kılamiyorum cok uzun zaman oldu heran olecek gini his ediyorum cok çekecem kendimi kabirde hayal ediyorum çeceyim eziyetleri falan ay korkunc seyler geliyo aklıma kuruntu yapiyorum. Kendime geleyim diye ama yok basliyorum yine 2 küçücük bebeğim var onlara yetisümiyorum bir vakiti kaçırınca insan diğerlerinide yavas yavas ister istemez kaçiriyo Rabbim yardimicimiz olsun en guzel sekilde ona donmemizi nasip etsin , guzel bi donusle kendine yaklaştırsın
Aynı sorunu yaşıyorum vicdanım cok rahatsız bu yüzdende tekrar başlamaya çekiniyorum birdaha bırakınca utanıyorum bebeğim ağlıyordu namaz üzerindeyken vakitleri kacırdım heves kalmadı bıraktım
1,492,934 soru
24,393,644 cevap
349,497 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın