Bi kaç paylaşıma baktım diğerlerine bakmaya içim el vermedi kaldıramadım . Bazen uzaktan konuşmak kolay gelir ama çocuk bu ya. Ne kadar durumum olmazsa olmasın çocuğumu o hale getirmem. Bazı konularda büyük konuşurum. Çocuk çizgimdir. Kiminin üstüne çay dökülmüş kimine tuz ruhu onlar kazadır ve devlet bu konuda zaten acil müdahale ediyor. Yeterki kimlik olsun. Bez yanıkları boş biberonlar , poşetten bez yapmak falan ayıplanacak şeyler. Yine diyen olacaktır uzaktan konuşmak kolay diye. Ama ben 60 yaşında sokak sokak bahçesinde yetiştirdiği ürünleri satanı da gördüm yeni doğmuş bebeğini sırtına sarıp pazar artığı toplayanda. Pazar artığıni tabiki bebeğe yedirmiyor kendisi sütü çoğalsın diye yiyor. Bunlar bi kaç örnek daha çoğu da var.
Bu dünyadan zararli çıkanlar bi tek çocuklardir, olan bi tek onlara olur. İnsanlara acıma duygum sıfır. Pişirmeye yiyecek bulamayıp yol kenarlarında ki ebegümeci otlarını toplayıp kaynattığımı bilirim ben. Ana yüreği ne yapar ne eder gerekirse etinden koparır çocuğuna boş biberon vermez.