0 oy
645 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Araba aldık daha dün bugün köye ailesiyle cumbur Cemaat çıktı koy yolu kötü neymiş millete hava atacakmış istemedim babanın arabası Kapıda yatarken niye gittin arabanın biryerine birsey oldumu kimse elini cebine atmıyor sen niye arabanı hor görüyosun onlar için dedım babası eski arabanin tamponu kırılmıştı çıkarıp para verdi benim koca almadı oda unuttu daha yaptırmadı kardeşi bugün para vermiş gri çevirms arabanın süsü için hayırlı olsun hediyesi Deli eder adamı haksız mıyım benim arabamla çıkmasın tek maaş masrafını zor yapıyoruz bir şey oldumu kendileri 4maas arabalarina bisey olsa hemen yaptırıyorlar 

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ay ne var bunda yeni almış adam heves etmiş hem adettir yeni alınınca bi gezilir bu kadar cimri olma bence 
(2,993 puan) tarafından
Nzjajs bence de katiliyorum
-Reklam-
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Bişey olmaz canım onunda arabası havasını atsın hevesini bi alsın istesede kimseyi götürmez yarında sen al bin annemlerün oraya hava atcam de 
0 oy
tarafından
Ne güzel maaş sayiyorsun :))) Bence geçim sıkıntın olmasa sen böyle düşünmezdin
tarafından
Ben tek maaş onlar 4 farkı anladın sanırım bize faydalarinda yokkk
tarafından
Esin ne iş yapıyor
tarafından
Fabrikada eleman
tarafından
Belli ki zor şartlarda çalışıyor sen de dişinden tirnagindan arttiriyorsun  ama bu durumları boşver huzursuzluk çıkarma yarın bir gün ailesi belki size faydalı olur bilemezsin  ama senin bu düşüncen kulaklarina giderse daha kötü olur bırak yemesinler birikim yapsınlar kocana cocuguna miras bırakırlar en azından :)
0 oy
(5,274 puan) tarafından
Onlarlık bi durum upk bennce para teklif ediyorlar demwk ki esin isyemiyo. Bırak alsın adam hevesini sğrwkli gezdırcwk değil ya
0 oy
(1,024 puan) tarafından

:D sen yine iyisin bizimki un yem ne bulsa bagaja atıyor değirmene götürüp getiriyor en son araba bozuldu valla ne diyim 

0 oy
(52,398 puan) tarafından
ya bu hava atmalar hos degil azicik kibirlensek tepetaklak oluyoruz 
0 oy
(25 puan) tarafından
He valla haklısın canım bende altınlarını verdim araba aldım bir hafta sonra kuzeni kendi arabaları dururken iki kız iki erkek bizim arabayı alıp tatile gittiler demiyorki sizin arabanız var benimkini nie istiyorsunuz demiyor ki bu kadın altınlarını verdi. Ben bazen buraya birşey yazıyorum bazıları ne var bunda bu da dert mi bu da sorun mu gibi yorumlar yapıyor sinir oluyorum. Sana dert değil bana dert. Kendi başlarına gelse sinirlenecekleri şeyleri başkasına gelince bu da birşey mi diyor madem öyle düşünüyordum cevap verme arkadaşım derman olmayacaksa sinir de etme :) bayağı dolmusum
0 oy
tarafından
Valla bende sevmem öyle şeyleri herkes sana cimrilik yapma yazmista malının kıymetini bilmek cimripikse evet cimriyiz
0 oy
tarafından
Ufak tefek şeylerin hesabını yapmayın çünkü cidden giderken arabaya yanında götürmüyor sun bişi olmaz merak etme 
0 oy
tarafından
Yani gerçekten amacım kınamak yargılamak falan değil. Gerçekten ama gerçekten eşinize karşı hiç mi empatiniz yok ya da hiç mi sevgi dolu düşünemiyorsunuz? Böyle agresif ben bildimci tavırlar evliliğin düşmanıdır istersen karşında bir melek olsun ama bir süreden sonra yıpratır mahveder. Hiç mi içinden geçmiyor ay canım kocam nasıl da heves etmiş diye. Bu kadar negatif olmak zorunda mısınız ya yazık adamlara vallahi. Kadınların yarısı kocalarının pençesinde sabır etmekle cebelleşirken erkeklerin yarısı da karılarının kahrını çekiyor ya. Cinsiyeti minsiyeti yok bu işin herkes kendisine önce kendisi için çeki düzen versin..
tarafından
Niye yani böyle diyosun ki

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 412 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 607 göst.
19 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 528 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Emine S (17,594 puan) tarafından soruldu
+4 oy
49 cevap 1,333 göst.

414,217 soru

12,466,068 cevap

46,899 kullanıcı

Kategoriler