Merhaba kızlar 6 yıllık evliyim ve dün akşam tesadüfen hiç yapmam eşimin telefonunu kurcaladım ve hiç görmek istemeyeceğim bir şey gördüm yabancı numaradan bir kadınla yazmış kadına neler söylemiş bir haftadır konuşuyorlamış kadına karımdan ayrılalı baya oldu kız neden demiş bu da 3 yıldır çocuk istiyoruz olmadı tüp bebek de denedik ama olmayınca ayrıldık dedi. Birde kusur eşimde demiş. Ve asla tüp bebek falan denemedik ki ben okuyorum diye düşünmedik çocuk ve şu an 6 aylık hamileyim. Daha neler konuşmuşlar kız bacaklarını atmış buna bu da çok prüsüz ve güzelsin demiş. Kendi fotoğrafını atmış çok kötü oldum dün bağırdım çağırdım. Ağladı yalvardı ne olur affet ilk kez oldu şeytana uydum vs dedi. Dün çok kötü oldum gece boyu uyumadım. Bugğn de alan sınavım vardı berbat geçti sayesinde. Ne yapacağımı bilmiyorum beynim durmuş sanki annemlere gitmek istiyorum ama annemle anlaşamıyorum bir yandan bebeğim. kafam durdu kızlar ben onu her şeyiyle sevdim evlendim. Ve beni sevdiğine o kadar emindim ki ondan asla beklemezdim kendimde değilim napacam ben kendini savunması ayrı sinir ediyiyor kimseyle beraber olmadım öylesine konuştum hata ettim mustehceb filim izlemekle aynı şey gibi düşün diyor off valla kafayı yicem aldatma değil mi bu